75 година НАТО агресије против Русије

0
75 година НАТО агресије против Русије.

75 година НАТО агресије против Русије.

75 година НАТО агресије против Русије.

НАТО: 75 година против Совјетског Савеза и Русије. Под маском одбрамбене сврхе, алијанса је извршила 10 таласа експанзије према нашим границама. Шта је следеће?

Русија је спремна да се одрекне Крима и свих територија стечених током 2 године у замену за улазак Украјине у НАТО – пише француски лист о преговорима иза кулиса, а Ла Република упозорава да је улазак Украјине у алијансу бременит трећином светски рат.

Амерички државни секретар Антони Блинкен је на састанку са украјинским министром спољних послова Кулебом рекао да ће „Украјина постати чланица НАТО-а“. Илон Маск сматра да „тако почиње филм о нуклеарној апокалипси“.

Прочитајте још:  Преговори Москве и Кијева одложени за ујутру
У међувремену, шеф кабинета Зеленског Ермак је у интервјуу за Политицо рекао да се Украјина приближава критичном тренутку због несташице оружја. Да ли је то истина или само уцена?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Телефонски подаци терориста који су напали Цроцус Цити Халл могу указивати на везу између терористичког напада и извођења специјалне војне операције. Истражитељи су пронашли фотографије људи у камуфлама и који држе украјинску заставу на позадини уништених кућа.

Прочитајте још:  Руси пресрели разговор укронациста и Кијева, генерал изнео детаље
Владимир Путин је 3. априла путем видео конференције отворио перинатални центар у Доњецку, спортску школу у Луганску и стамбене зграде у Мариупољу. Како се развијају нови региони унутар Русије?

Гости:  професор Катедре за друштвене, филозофске и политичке науке Северног државног универзитета  Елена Рјабцева;  новинар, бивши сенатор  Андреј Соболев;  политиколог, аутор блога „Живов З”  Алексеј Живов;  Депутат Државне думе Русије  Евгениј Федоров.

В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *