Одбегли змагри у Црној Гори поново кукају: Продужите нам боравак

0

Одбегли змагри у Црној Гори поново кукају: Продужите нам боравак.

Одбегли белоруски змагри који бораве у Црној Гори а којима је истекао пасош поново су данас кукали у Подгорици тражећи од Милатовића и Спајића да им се продужи боравак јер, како тврде не смеју у Белорусију.

“Пасош се може продужити само одласком у Белорусију, а за нас је то ризик од губитка слободе, имовине, здравља и живота. За Лукашенков режим Црна Гора је непријатељска земља, чланица НАТО-а, а ми живимо овде легално и плаћамо порезе. Желимо да продужимо боравак, али молимо власти у Црној Гори да од нас не захтевају апостил на документа, као што то није потребно за Украјинце и Русе”, наводе у својим захтевима.

Прочитајте још:  МИЛО ПОТУЧЕН ДО НОГУ БЕЖИ ИЗ ЗЕМЉЕ: Милатовић узео 75% а Ђукановић тек 25%
Подсетимо, ова шачица либерала већ једном је кукала у Подгорици да се због истека пасоша не шаљу у Белорусију јер белоруска амбасада у Београду која је надлежна за Србију, Црну Гору и Северну Македонију није више спремна да одбеглим издајницима издаје пасоше него им тражи да дођу у Белорусију и изваде пасоше.

В.Т./Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *