Ухапшени осумњичени за саучесништво у премештању тела Данке Илић

1

TANJUG/ RADE PRELIĆ

Припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су Р. Д. (1951) и Д. Д. (1984), због постојања основа сумње да су Д. Д. (1974), осумњиченом за тешко убиство двогодишње Данке Илић помогли да премести тело девојчице са депоније у околини Бањског поља на за сада непознату локацију на територији града Бора.

Због постојања основа сумње да су највероватније 28. марта ове године починили кривично дело помоћ учиниоцу након извршеног кривичног дела, Р. Д. и Д. Д. одређено је задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Зајечару, саопштио је данас МУП.

Како Танјуг сазнаје, реч је о оцу и брату Д.Д, осумњиченог за убиство двогодишње Данке Илић из Бора.

На предлог Вишег јавног тужилаштва у Зајечару, судија за претходни поступак Вишег суда у Зајечару одредио је притвор у трајању до 30 дана Ј. С. и Д. Д., због постојања основане сумње да су извршили кривично дело тешко убиство у саизвршилаштву, саопштило је данас Више јавно тужилаштво у Зајечару.

Ј. С. и Д. Д., осумњичени за убиство двогодишње Данке Илић у Бањском Пољу код Бора, спроведени су синоћ на саслушање у Вишем јавном тужилаштву у Зајечару.
Притвор им је одређен због опасности од бекства, могућности да утичу на сведоке и да униште или уклоне трагове извршења кривичног дела, као и због узнемирења јавности.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тужилаштво наводи да је Д. Д. током саслушања у потпуности признао извршење кривичног дела, док се Ј. С. бранио ћутањем.

Двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта у Бањском пољу код Бора, а припадници Министарства унутрашњих послова су у четвртак, након десетодневне опсежне акције, детаљних провера свих трагова и информација ухапсили С. Ј. (50) и Д. Д. (50), због сумње да су убили девојчицу.

Прочитајте још:  Југословен баста у коалицији са Украјинцима: Главни изборни програм - увођење санкција Русији!

РТ

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Ухапшени осумњичени за саучесништво у премештању тела Данке Илић

  1. Ubice sve priznale samo nece da kazu sta je sa telom. Ko zna sta su sa telom uradili kad nece da kazu!
    Vlaski je to kraj, treba konsultovati etnologe u potragu tela a ne vise slusati te budale kako zezaju policiju gde su zagubili telo. Kao da je to nesto sitno pa moze tako lako da se izgubi i zadene.
    Niko se ne seti serije Crna svadba? Momak umre neozenjen pa mu prirede posmrtnu svadbu. Sigurno je i neka mlada zena umrla pre oko dve godine a da nije postala majka, mozda bila i u drugom stanju kada je poginula. Treba traziti gde je takva osoba sahranjena pa tako kopati i traziti telo male Danke a ne u svinjcima i gudurama. Tamo ce je verovatno naci.
    Danas im je i pomracenje Sunca… Sad ce oni tamo svoje obicaje sprovoditi nad telom male Danke!
    A policija i dalje prati lazi ubica kojivodaju policiju od mesta do mesta, cak vise od 20 mesta, sto dalje od pravog mesta gde treba da kopaju, dok svoje rituale ne dovrse.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *