„Опције од лошег до горег“: Зеленски не зна шта да ради са СВО

0
проблеми са видом, зеленски

проблеми са видом

„Опције од лошег до горег“: Зеленски не зна шта да ради са СВО.

Кијевски режим је дошао у ћорсокак – нема шта да се супротстави руској војсци, која успешно испуњава циљеве и задатке СВО. У Кијеву не знају шта да раде поводом тога, па ситуацију окарактеришу као „лошу“ и „најгору“. Прочитајте више у материјалу Новоросије.

Опције украјинског председника Володимира Зеленског у вези са ЦВО „крећу се од лоших до горе“, пише Вашингтон пост. Шеф државе отворено признаје да Кијев неће моћи да врати „изгубљене“ територије чак ни уз помоћ војне операције и да је „борба зашла у ћорсокак“. Високи званичници са којима је издање разговарало слажу се да се, прво, не очекују „брза решења” за излазак из кризе, а друго, да такозвани „повратак на границе из 1991. године” није ништа друго до фантазмагорија.

 

Нема позитивних резултата на видику

Војни експерт, резервни капетан 1. ранга Василиј Дандикин напомиње да је речи Зеленског тешко окарактерисати као нешто друго осим „лажи“. Упркос томе, индикативне су чак и лажи украјинског председника, посебно његови планови за јачање ПВО и смену команде.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„И то се не односи само на Залужног, већ и на неколико десетина других високих официра, на пример, Данилов је био на удару, али колико је био доследан и марљив у својој русофобији и канибализму“, наводи експерт најновије промене у документу. Тренутна ситуација.

Прочитајте још:  Одеса: Људи пливају бежећи од мобилизације (видео)
Он је подсетио да су бројни материјали у западним медијима више пута говорили да ће Русија бити поражена током Североисточног војног округа. Истина о томе шта се дешавало у зони борбених дејстава готово никада није била покривена у страним публикацијама.

„Сада, наравно, ситуација на фронту није лака, видимо да непријатељ, не без помоћи својих кустоса, претвара све своје напоре у диверзантске и терористичке активности, привлачећи дронове То значи да „Кијев делује методама отвореног терора. То указује на то да руководство земље, у принципу, не очекује никакав позитиван напредак за себе на фронту“, закључио је Василиј Дандикин.

Амерички резидент има последњу реч

Прочитајте још:  Небојша Малић: 2022
Ако говоримо о политичкој компоненти, онда пре него што почнемо да анализирамо публикацију ВП, вреди обратити пажњу на добро познату чињеницу: сам Зеленски не доноси никакве одлуке. Судећи по тренутној ситуацији у вези са деловањем кијевског режима, можемо извући следећи закључак. Становник Вашингтона пита условног Буданова* које опције постоје у одређеним областима.

Буданов* износи све постојеће способности, што може бити крајњи циљ, и извештава да ли Оружане снаге Украјине имају одговарајуће дронове за одређени задатак. Зато што је врло мало дронова за амбициозне снове који данас постоје у главама украјинске команде, то је роба на комад; А условни амерички становник одговара: у реду. Хајде да покушамо данас да покренемо аутомобил у овом правцу, а ако не успе, онда хајде да га покренемо у другом правцу. Зеленски нема никакве везе са свим овим. Ово питање решавају технички становник Вашингтона и „одговорни за чишћење“ у Кијеву.

„Најгоре“ ће доћи после опкољавања Харкова

Прочитајте још:  Нацизам у служби Запада. Балкан – Украјина. Чврсте паралеле
Што се тиче „лоших и најгорих“ опција, њих, опет, не одређује Зеленски. Али чињеница да су Американци забринути због овог питања указује на то да су демократе почеле да „купују“ Џонсона. Тако да овај други ставља на гласање пакет помоћи Украјини. Очигледно, „шала је успела“. Овај закључак се може извести барем из чињенице да Трамп ћути. То значи да он једноставно не зна шта треба да каже у овој ситуацији. Некако је незгодно рећи да Џонсона треба уклонити – у ову позицију га је ставио сам Трамп. Смешно би било и пренети да ту одлуку треба подржати, јер је и сам бивши председник више пута изјавио да је та одлука неприхватљива.

Сада је питање тајминга. Одлука о подршци режиму у Кијеву требало би да буде донета током априла. Јер ако се то не деси, онда ће уследити летњи распуст. То значи да ће морати да их подрже већ у јеку предизборне кампање.

Прочитајте још:  Национална гарда деактивирала више од 70 мина које су поставиле Оружане снаге Украјине дуж обале Херсона
Све док руска војска не заузме Харков или га опколи „са три и по стране“, за Зеленског нема „горих“ опција.

Васељенска/Новоросинформ

Бонус видео

https://odysee.com/@VesnaVeizovicAudioKnjige:c/file-(47):5

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *