У РУСКОМ ДОМУ У БЕОГРАДУ ОДРЖАЋЕ СЕ ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ

1

У РУСКОМ ДОМУ У БЕОГРАДУ ОДРЖАЋЕ СЕ ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ.

Београд, 08.04.2024

Прочитајте још:  Вјоса се нада да ће јој Грчка признати лажну државу
19. априла у 19:30 у Руском дому (Крајице Наталије 33, Београд) одржаће се четврти хуманитарни концерт „МИРНО НЕБО ЗА ДЕЧЈИ Осмех“, посвећен деци Косова и Метохије . Концерт организује Удружење „Народна дипломатија“.

Организатори настављају традицију сусрета родољуба који су свим срцем и душом заједно – са српским народом на Косову и Метохији. „У овим тешким временима веома је важно да покажемо да смо јединствени и да никада нећемо напустити свету српску земљу Косово и Метохију“, напомињу из Удружења „Народна дипломатија“.

Прочитајте још:  „Чудни“ преговори о Косову: тиха издаја?
Концерт су подржали Руски дом у Београду, Амбасада Русије у Србији, Међународна фондација за духовно јединство народа, Руска хуманитарна мисија, Координациони савет руских сународника у Србији и компанија МБР Сецурити.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

8. априла 2024. године

Васељенска/Руски дом

Бонус видео

https://odysee.com/@VesnaVeizovicAudioKnjige:c/realizam:8

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “У РУСКОМ ДОМУ У БЕОГРАДУ ОДРЖАЋЕ СЕ ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ

  1. Лепа хуманитарна акција, али зашто је то тако? Вучић је ионако предао КиМ шиптарима а Руски дом организује све и свашта. Срби све мање верују Русима јер виде велику љубав између Вучића и Русије. Зато Руси треба да припреме још ордења за Вучића који купује француске рафале, увози струју из Француске јер је упропастио ЕПС и весели се што ће наводно Французи, иначе велики стручњаци за нуклеарне електране, да граде једну у Србији или боље рећи да депонују нуклеарни и ко зна какав отпад у Србији. Руси су праве магарчине, ако запад и НАТО брише под са њима, то исто ради и Вучић. Треба да заврну нафту и гас Србији да више Вучић не би био на европском к….., него да стане цела земља и његове газде ткзв западни инвеститори. Како би се тада к……својим западним “фабрикама”, трговинским ланцима и осталим с…..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *