Иран упозорио власти терористичке Америке

0

Иран упозорио власти терористичке Америке.

Прочитајте још:  Вашингтон добио „разуман“ савет: Заборавите на Украјину у наредних 25 година
Корпус гарде Исламске револуционарне гарде у свом саопштењу број 2 констатује уништавање важних војних циљева терористичке војске ционистичког режима на окупираним територијама. „Исламска Република Иран супротставља се свакој претњи из Америке и ционистичког режима“, наводи се у саопштењу.

 

У саопштењу се каже:

У складу са стратешком политиком Исламске Републике Иран

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

1 – Влада терористичке Америке је упозорена да ће свака подршка или учешће у нападима на иранске интересе бити дочекана одлучним и поразним одговором оружаних снага Исламске Републике Иран; Америка је такође одговорна за зле акције ционистичког режима и мора да сноси последице недостатка контроле над овим режимом, што ће довести до деце жртава у региону.

2. Са акцентом на политику добросуседства са суседним земљама и земљама у региону, наглашавамо да ће свака претња владе терористичке Америке и ционистичког режима из било које земље имати сразмеран одговор Исламске Републике Иран на извор од претње. Уверавамо херојски народ Ирана да ће ИРГЦ и друге оружане снаге земље чувати националне интересе до последњег даха и одупрети се напорима непријатеља да наруше безбедност и мир народа.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *