МУП Српске упутио позив грађанима: Јавни скуп у четвртак да протекне мирно и достојанствено

0

МУП Српске упутио позив грађанима: Јавни скуп у четвртак да протекне мирно и достојанствено.

Прочитајте још:  Сутра испред РИК- а протест због крађе гласова на референдуму
Министарство унутрашњих послова Републике Српске предузима појачане мере безбедности поводом одржавања јавног скупа “Српска те зове” који је пријављен од стране Општинске организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Сребреница за четвртак, 18. априла у 18.00 часова на Тргу Крајине у Бањалуци.

“Грађанима савјетујемо да поштују наредбе полицијских службеника на терену, те да са собом не носе пиротехничка средства и друге опасне предмете. Савјет грађанима је да због лакшег кретања и избјегавања стварања гужви, са собом не носе руксаке и торбе, те да свакако уз себе имају неки идентификациони документ” – наводи се у саопштењу МУП-а.

Прочитајте још:  УЗБУНА – Шваб и Брнабић отварају за Центар за четврту инд. револуцију у Београду!
Како наводе у саопштењу, у циљу предузимања безбедносних мера и радњи поводом одржавања овог јавног скупа, министар унутрашњих послова Републике Српске Синиша Каран издао је Наредбу о забрани превоза експлозивних материја у друмском саобраћају на подручју Републике Српске за дан 18. април 2024. године од 00.00 часова до 24.00 часа на подручју цијеле Републике Српске.

“Министарство у сједишту, полицијске управе и полицијске станице за наведени период неће издавати одобрења за превоз експлозивних материја. Представнике медијских кућа, друге субјекте и грађане подсјећамо да је у циљу безбједности забрањена употреба дроновa” – додаје се у саопштењу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

РТРС

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *