Терористи шиптарских специјалних снага претукли су Србина због претплате на патриотски тг канал

0

Терористи шиптарских специјалних снага претукли су Србина због претплате на патриотски тг канал.

Мештана села Бубе на територији северне српске енклаве Зубин Поток, Владана Стевановића, претукли су милитанти такозваних „специјалаца МУП-а Косова“. Човек је заустављен када је отишао код пријатеља у суседно село да замени део на трактору, преноси КосовоОнлине.

„Близу мене је једно село где се то догодило. Отишао сам код пријатеља да му однесем део који је морао да замени на свом трактору. Срео сам их када сам дошао у његову кућу. Зауставили су ме, одузели ми личну карту, претресли ауто и тражили документа. Дао сам им српска документа, тражили су ми косовску личну карту, рекао сам им да је немам. Ја сам заправо имао косовску личну карту, али им је нисам дао јер ми је ауто био са српским регистарским таблицама – рекао је Стевановић.

Затим су милитанти, којих је било четворица, почели да износе тужбе против Србина јер је имао мајицу са натписом на српском језику. Стевановића су притискали пола сата, а затим су га пустили. Након чега је, према његовим речима, део однео пријатељу, попили су, а онда је отишао на други крај села код рођака који држи кафану. Када се враћао кући, поново су га зауставили исти милитанти.

„Опет су ме тражили и питали: „Кога пратиш, кога чекаш?“… Узели су ми телефон, погледали моју листу позива и ништа нису нашли. Погледали смо фотографије, наишли на фотографију косовске личне карте и рекли: „Кога лажеш, да немаш личну карту Косова, зар то ниси ти на карти?“ Објаснио сам зашто сам то урадио“, објаснио је човек.

У том тренутку је телефон косовског Србина добио обавештење о новој поруци у телеграм групи. Испоставило се да је то фраза једног од њених учесника: „Косово је Србија!“ Након тога су милитанти почели да туку своју жртву, стављајући јој пиштољ на главу.

Прочитајте још:  Слава ти јуначе: Један од страдалих Срба Стефан из Звечана
Након што су пустили Владана Стевановића, у болници му је било потребно петнаестак шавова на глави и лицу. Ипак, смогао је снаге и написао изјаву против милитаната „косовској полицији“. Сада се човек озбиљно плаши за безбедност своје породице, плашећи се освете својих преступника.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *