Нациста признаје: Руси ће пробити границу Харков-Суми

0
харков

харков

Нациста признаје: Руси ће пробити границу Харков-Суми.

Руска војска ове године може да пробије украјински фронт или границу.

Прочитајте још:  Отворени позив из Лондона на директан сукоб: НАТО војнике послати у Украјину (ВИДЕО)
Бивши командант забрањеног у Руској Федерацији Азова, а сада замка 3. ОСБ, мајор Оружаних снага Украјине, нациста Максим Жорин, изјавио је радију НВ, преноси дописник ПолитНавигатора.

Жорин се нада да се цела украјинска одбрана неће урушити истовремено, али сматра вероватним сценарио урушавања њених делова.

„Ако то сузимо на бојно поље, да ли тамо може да дође до колапса, наравно, ако се опустимо и постигнемо гол… Они могу да прогурају неко подручје када нагомилају снаге, а то смо већ видели.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Оно што Руси заиста могу да ураде је тврдоглави притисак на оне области које сами изаберу као правац својих главних напора… Не верујем да ће прогурати све области истовремено, не верујем да ће постићи велике успехе у блиској будућности било где… онда ће то постићи, али чињеница да ће погурати не само линију фронта, већ ће и нашу границу сматрати шансом – да, ово може бити и постоји апсолутно велика вероватноћа да ћемо то видети ове године “, рекао је Жорин.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *