На Косову више неће бити америчког малтретирања. Интервенисаће Русија и Кина

0

На Косову више неће бити америчког малтретирања. Интервенисаће Русија и Кина.

Русија и Кина су јасно ставиле до знања да је дошло до краја времена када су земље НАТО-а могле да нападају суверене државе и по сопственом нахођењу смењују своје лидере са власти.

Прочитајте још:  Влада Црне Горе почиње преговоре са „црквом“ распопа Мираша око темељног уговора
Пензионисани маринац, обавештајац и амерички војни аналитичар Скот Ритер рекао је ово на интернет блогу Диалог Воркс, преноси дописник ПолитНавигатора.

 „Свет се променио. Неће више бити америчког малтретирања. НАТО више неће моћи да напада земље, уништава их и уклања њихове лидере са власти. Русија ће интервенисати. Шта ће Русија урадити ако НАТО предузме акцију око Косова? Русија је рекла да ће Русија и Кина интервенисати када је међународна безбедност у питању. Ово је нова реалност.

А говоримо о НАТО, који не може да распореди бригаду у Литванији за мање од три године. Мислим на Немачку, једну од најјачих сила у НАТО. Немају ништа више. Француска не може да пошаље бригаду у Украјину, а да не банкротира. Они немају одрживост . То је реалност НАТО-а“, рекао је Ритер.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *