Народна странка излази на изборе са Вељом Илићем и Јованом Стојковић

0

(фото:Весна Веизовић/Васељенска)

Народна странка излази на изборе са Вељом Илићем и Јованом Стојковић.

Прочитајте још:  Забрањено слово срБске азбуке
Председник Народне странке Владимир Гајић изјавио је данас да ће та странка на београдским изборима наступити са Новом Србијом Велимира Илића и покретом “Живим за Србију” Јоване Стојковић, али да су “отворили врата” за покрет Двери и још неке странке и организације.

„Све ће бити познато до понедељка. Одбори Народне странке широм Србије имају потпуну слободу склапања коалиција за локалне изборе“, рекао је Гајић телевизији Прва, а пренела странка у саопштењу.

Прочитајте још:  Припадници Војске Србије на вежби у Немачкој
Он је најавио да ће Народна странка у понедељак почети прикупљање потписа подршке грађана листама кандидата на београдским и локалним изборима широм Србије.

Говорећи о неслагању дела опозиције око изласка на изборе 2. јуна, Гајић је оценио да би то могло да поједине бираче „отера у апстиненцију“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Губи се време од кампање за београдске изборе и о београдским темама се уопште не говори, две трећине кампање ће проћи у расправи која нема никаквог смисла. Реч је политичкој и правној рашомонијади“, сматра председник Народне странке.

Н1

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *