Још један светски ауторитет тврди: НИЈЕ БИЛО ГЕНОЦИДА У СРЕБРЕНИЦИ!

1
сребренице

Сребреница (Фото: Flickr/Steffen Emrich)

Још један светски ауторитет тврди: НИЈЕ БИЛО ГЕНОЦИДА У СРЕБРЕНИЦИ!

Прочитајте још:  За презир је ћутање Бошњачке странке на геноцид у Гази
У ексклузивном интервјуу рађеном за потребе документараног филма “Анатомија обмане: Сребреница” у продукцији Центра за друштвену стабилност, професор Јехуда Бауер износи своје стручно виђење тога да ли злочин у Сребреници представља геноцид или не.

Он је изјавио – Није било геноцида у Сребреници.

Професор Хебрејског универзитета у Јерусалиму Јехуда Бауер сматра се у стручним круговима највећим светским ауторитетом за питања Холокауста и геноцида. О томе сведочи и чињеница да као почасни председник предводи Међународну алијансу за сећање на Холокауст.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Још један светски ауторитет тврди: НИЈЕ БИЛО ГЕНОЦИДА У СРЕБРЕНИЦИ!

  1. хм, шта рећи. био тај господин у праву или не – треба да раскрстимо о томе треба ли нам помоћ од било кога, ако не помажемо сами себи.

    уосталом, ја сам и пресит хвалоспева из табора из ког увек у истом трену вири једна рука која нас бије и једна која нас тапше и мази.

    све те приче “буди хуман као што је србија била хумана” или “штета што овај мали народ није уз нас” можемо бацити у воду. хвала не треба, сами ћемо.

    буди сигуран, да данас шиптари и украјинци примају такве милозвучне честитке о свом херојству, чојству, јунаштву и поштењу – да без обзира биле оправдане или не – ми треба да се захвалимо на свакој понуђеној помоћи из истих тих руку

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *