Угљанин би опет да укида Републику Српску

1
Угљанин

Сулејман Угљанин (фото: Youtube printscreen)

Угљанин би опет да укида Републику Српску

СДА “Санџака” на челу са бившим државним функционером Сулејманом Угљанином наставља и даље са провокацијама.

Овог пута саопштава како “политика која је довела до “геноцида у Сребреници” мора бити адекватно осуђена на њеном извору а остварена добрит поништена”, алудирајући на укидање Републике Српске.

Политика која је довела до геноцида над Бошњацима у Сребреници мора бити адекватно осуђена на њеном извору, а остварена политичка добит поништена, како нове генерације не би сносиле одговорност за злочине које неко починио у њихово име. Ово је наша обавеза да би нове генерације, могле у миру, да граде своју сретну садашњост и сигурну будућност – пише у саопштењу које преноси Анадолија.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Угљанин би опет да укида Републику Српску

  1. Као прво, Бошњаци су измишљена “нација”. У вештачкој творевини Југославији постојала је такође вештачка а и данас постоји вештачка творевина Босна и Херцеговина. У Југославији су у тој вештачкој творевини живели муслимани, Срби и Хрвати. Чувени писац Меша Селимовић се изјашњавао као Србин муслиманске вере. Како би било да се једног дана након победе Русије, у УН нађу резолуције о свим злочинима и геноцидима над српским народом захваљујући коме данас државе имају муслимани, Хрвати, Словенци и ткзв Македонци. Било би феноменално! Једва чекамо!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *