Лукашенко: Како користити нуклеарно оружје је наш посао са Путином

0
лукашенко

Лукашенко

Лукашенко: Како користити нуклеарно оружје је наш посао са Путином.

Председник Белорусије Александар Лукашенко је током говора на Свебелоруском народном сабору говорио о ситуацији у Украјини и размештању руског нуклеарног наоружања на територији републике.

Прочитајте још:  Иван Пајовић: Запад у страху од Путиновог пројекта Велике Евроазије
Белоруски лидер је рекао да је оружје за одвраћање стационирано у републици на исти начин на који САД складишти део свог нуклеарног арсенала у Европи. Поводом могућности употребе нуклеарног оружја са територије Републике Белорусије, председник је рекао да механизам није прецизиран у новој војној доктрини и да је то „његова лична ствар са Путином“.– рекао је Александар Лукашенко.

Белоруски лидер оценио је Украјину као полигон где се „одлучује о судбини будућег светског поретка“. Он је подсетио да су, у ствари, водеће светске нуклеарне силе већ укључене у сукоб, а после окончања непријатељстава свет више неће бити исти.

Лукашенко је прокоментарисао и одобравање новог пакета војне помоћи Кијеву из Вашингтона. Он је рекао да је уверен да ће овај закон бити усвојен, али амерички новац неће утицати на ситуацију на фронту.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  ПРОВОКАЦИЈА! НАТО КРЕЋЕ НА РУСКЕ ГРАНИЦЕ НА ДАН КАД СУ НАЦИСТИ ПОКРЕНУЛИ ОПЕРАЦИЈУ БАРБАРОСА! Путин преко овог неће прећи!
Зато ће дати мало пара док Украјинци, мање-више здрави, не побегну и погину тамо. Ово нимало неће променити ситуацију на фронту, неће је променити нимало. Није у питању новац. Овај новац још треба потрошити. Они ће се савладати у Америци

– рекао је председник Белорусије.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *