Србија са Пашињановим слугама о “регионалним питањима”

0
србија са пашињановим слугама

србија са пашињановим слугама

Србија са Пашињановим слугама о “регионалним питањима”.

Министар спољних послова Јерменије Арарат Мирзојан имао је 25. априла телефонски разговор са првим потпредседником Владе, министром спољних послова Републике Србије Ивицом Дачићем.

Прочитајте још:  Војни комитет НАТО-а: Србија је наш блиски партнер
Како је Арменпресу речено у Одељењу за медије и јавну дипломатију Министарства спољних послова Јерменије, разговарано је о питањима билатералне агенде у циљу развоја политичког дијалога и сарадње у областима од заједничког интереса. Стране су истакле значај међусобних посета на високом нивоу и периодичних консултација у ту сврху.

Саговорници су размијенили мишљења о питањима мултидисциплинарног дневног реда.

Прочитајте још:  Пендаровски и Вучић: Одлука СПЦ корак у правом смеру
Министри спољних послова Јерменије и Србије дотакли су се регионалних питања. Министар Мирзојан је истакао важност постизања трајног мира на Јужном Кавказу, нормализације односа између Јерменије и Азербејџана, укључујући безусловно поштовање принципа територијалног интегритета у процесу разграничења и придржавање Алма-Атске декларације из 1991. године.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсетимо, Србија је једна од ретких земаља у Европи која није увела санкције Русији. Истовремено, Јерменија на челу са издајничким руководством Никола Пашињана из дана у дан све више спроводи антируску политику и слуганску политику према Француској.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *