Вучевић саопштио састав нове владе: Ово су нови министри!

0
Милош Вучевић, украјину

Милош Вучевић (Фото: Printscreen)

Председник СНС Милош Вучевић рекао је после седнице Председништва СНС, да ће затражити од председнице Скупштине Србије Ане Брнабић да за сутра закаже седницу на којој ће представити план рада нове владе Републике Србије и састав владе.

У новој влади биће: Синиша Мали као министар финансија, Ивица Дачић као министар унутрашњих послова, Ирена Вујовић – министарка заштите животне средине, Никола Селаковић као министар културе, Јелена Беговић министарка науке, Братислав Гашић министар одбране, Зоран Лончар министар здравља.

У новој влади ће се наћи и Зоран Гајић, министар спорта; Милица Ђурђевић Стаменковски која ће преузети министарство за бригу о породици, Немања Старовић ће бити министар рада, а Дејан Ристић биће министар за информисање.

Хусеин Мемић ће водити министарство туризма.

Седница Председништва Српске напредне странке која је почела у седишту ове странке на Новом Београду нешто после 9 часова, завршена је, а како су раније писали медији тема је била предлог састава нове владе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Поред председника СНС Милоша Вучевића, међу првима су стигли и потпредседник Главног одбора Владимир Орлић, потпредседница Главног одбора СНС и повереница за Београд Ана Брнабић, потпредседници Главног одбора СНС Ирена Вујовић, Синиша Мали, Невена Ђурић, Никола Селаковић, Јоргованка Табаковић, као и председник извршног одбора СНС Дарко Глишић.

Седници присуствују и чланови Председништва Горан Весић, Миленко Јованов, Братислав Гашић, Дарија Кисић, Владимир Ђукановић, Александар Мартиновић, Томислав Момировић, Јелена Танасковић, Сандра Божић, Мирсад Ђерлек, Сања Радојевић Шкодрић, Марко Ђурић, Петар Петковић, Златибор Лончар, Небојша Стефановић, Горан Цветановић, Биљана Пантић Пиља, Драгана Сотировски, Бошко Ничић, Милан Ђурић, Маја Гојковић, Арно Гујон и други.

Прочитајте још:  Списак намирница за преживљавање апокалипсе (брашно није на њему)

Подсетимо, председник Србије Александар Вучић изјавио је синоћ да очекује да ће будућа Влада Србије бити формирана за два дана и да ће је чинити око 33 до 35 одсто потпуно нових људи.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *