Како Мариника Тепић прикрива и подржава наркомане и нарко дилере у својим редовима?

0
тепић

У скупштину се вратио циркус, а као кључна фигура опозиције заштићена посланичким мандатом док износи бројне лажи, које медији једва чекају,опет је Мариника Тепић, потпредседнице странке Слобода и правда.

Међутим, док Тепић често упућује критике на рачун владајућих структура, истраге и информације указују на то да су многи од њених најближих сарадника у прошлости и садашњости били умешани у скандале повезане са наркотицима и криминалним активностима.

Случајеви као што су ухапшени Милан Дабовић, брат невенчане супруге Драгана Ђиласа, који је ухваћен са више од два килограма кокаина, и Милутин Бакић, који је ухваћен док је превозио 66 килограма дроге, бацају сенку на људе уско повезане са опозиционим лидерима. Ови инциденти представљају само врх леденог брега у низу скандала који окружују људе блиске Мариники Тепић.

Поред скандала који окружују Тепићеве сараднике, посебно је интригантан случај народног посланика Ђорђа Микетића, који је раме уз раме са Тепичком стајао у коалицији “Србија против насиља”. Микетић је ухваћен на снимку где користи кокаин и ужива у услугама проститутки, при чему је изговорена фраза да ће “све то платити од посланичке плате”.

Овај инцидент, који директно указује на то да Микетић своје пороке финансира новцем грађана Србије, опозиција је окарактерисала као подли напад служби на коалицију “Србија против насиља” и Микетићу пружила пуну подршку док се дрогира и ужива у проституткама.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сергеј Трифуновић, још један видљиви члан опозиционих кругова, такође је имао свој удео у скандалима. Познат по својим претходним инцидентима са наркотицима, Трифуновић је недавно приведен са опојним дрогама у свом поседу, што није било први пут да се суочава са оваквим оптужбама.

Прочитајте још:  Обрадовић најавио да ће Двери штитити и права геј грађана (Видео)

 

Не треба заборавити ни Чеду Јовановића, али и читав низ политичара, министара и посланика из редова жуте власти који су својим понашањем и скандалима довели до тога да јавност има утисак “пола владе користи кокаин”, како то каже Мариника Тепић.

Софија Марић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *