ПРЕТИЛИ МУ ДА ЋЕ МУ ПОБИТИ ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ ЗБОГ РАТА У БИХ! Српског генерала у пензији пребила тројица муслимана! (ФОТО)

3
пе

Генерал Вукајло Чађеновић (Фото: Васељенска)

Српски генерал у пензији Вукајло Чађеновић, физички је нападнут  10. маја на Бањици, од стране тројице мушкараца, приликом чега је задобио тешке телесне повреде.

Како ексклузивно сазнајемо њега су напала три лица исламске вероисповести и то како се наводи у саопштењу његовог сина Зорана Чађеновића, због верских и националних мотива.  Син генерала Чађеновића наводи да су лица која су физички напала и нанела озбиљне повреде његовом оцу позната и да се све десило на аутобуској станици пред очевицима.

 

“Напала су га три лица старости око 40 година син Реуфа Спахића и два лица помагача.  Напад се догодио пред очевидцима на пуној аутобуској станици линије 33 где је било око 20 лица,” наводи се у саопштењу Зорана Чађеновића. Он додаје да је то било на личној основи јер се Спахић његовом оцу обратио речима: Генерале убијао си децу жене људе у Босни због тога ћу те убити тебе и твоју породицу, више нећете постојати, затраћу вам семе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

А затим је песницама насрнуо на на генерала ударајући га  док  није пао на тротоар задавши му телесне повреде и повреде главе. Присутни су позвали полицију, међутим полиција није излазила на терен.

Повређени пензионисани генерал је хоспитализован на ВМА.

Зоран Чађеновић додаје да се после напада у вечерњим сатима у насељу Кумодраж, испред уласка у њихову породичну кућу појавио и погрдан натпис који они повезују са случајем и схватају као претњу:

“Овај догађај да се десио у Сарајеву дигла би се цела ЕУ и сателити како је нападнут Босански генерал од српских екстремиста четника”, каже Чађеновић и додаје да нападачи још увек нису ухапшени.

Прочитајте још:  КоССев: Срби са КиМ гласаће на референдуму у Рашки?

Софија Марић / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “ПРЕТИЛИ МУ ДА ЋЕ МУ ПОБИТИ ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ ЗБОГ РАТА У БИХ! Српског генерала у пензији пребила тројица муслимана! (ФОТО)

  1. Шта смо дочекали, невероватно, да муслимани пребију српског официра у сред Београда! И ником ништа… Да ми је неко причао ово, рекао бих му да масно лаже! Шокиран сам, благо речено… ????

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *