ШИПТАРИ ВЕЋ ПРЕТЕ: Албански медији славе срамну резолуцију о Сребреници

0

Данас је Генерална скупштина Уједињених нација у Њујорку усвојила резолуцију о Сребреници, што је изазвало бројне реакције у региону.

Албански медији нису пропустили прилику да се наслађују овом одлуком и притом упућују претње Србији, истичући да је ово добар увод у такозвано “признавање Србије као починиоца злочина”.

Албански медији су с великом пажњом пратили усвајање резолуције и брзо објавили вест под насловом “Србија, аутор злочина!”.

Познати албански портал лајми.нет написао је: “Усвајање ове резолуције омогућиће да се призна Србија као починиоц злочина.”

Овај став представља отворену претњу Србији и јасно показује политичке намере које стоје иза оваквих објава.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ова резолуција носи са собом значајне политичке импликације. Док једни виде у њој корак ка правди и признању патње жртава, други је доживљавају као политички инструмент усмерен против Србије. Албански медији, у својим извештајима, често наглашавају потребу за даљим политичким притиском на Србију, што додатно компликује већ напету регионалну ситуацију.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *