ПАРЕЗАНОВИЋ ПОСЛАО САВА МАНОЈЛОВИЋА НА НАГРАДНО ПУТОВАЊЕ У НЕМАЧКУ

0

У редовима навијача који су из Србије отпутовали у Немачку, како би тамо бодрили нашу фудбалску репрезентацију на Европском првенству, налази се и прозападни „опозициони“ политичар, лидер покрета „Крени-промени“ Саво Манојловић. Ова околност би била за сваку похвалу, да на Манојловићеве „навијачке побуде“ не баца сенку начин на који се тамо обрео.

 

Остаје отворено питање да ли његов пут на Европско првенство представља део награде коју је добио за успешно разбијање српске прозападне опозиције пред недавно одржане изборе, за које добро упућени кругови тврде да је реализовано по налогу појединаца из врха Безбедносно-информативне агенције (БИА).

 

Међу особама блиским Манојловићу се коментарише да је награду за своје поступање тражио искључиво у новцу, али да је његова преданост и креативност у извршавању добијеног задатка у тој мери одушевила његовог налогодавца, високог функционера БИА Марка Парезановића, да је одлучио да Манојловићу обезбеди и мали бонус, односно поклони му повратну авионску карту и сет улазница за Европско првенство.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тако сада, док се прозападни опозициони лидери у Србији питају шта их је снашло и како су насели на Манојловићеве подвале, он са трибина бодри наше фудбалере, за које се сви надамо да ће, упркос томе, на Европском првенству остварити далеко бољи резултат него што су то прозападне опозиционе странке учиниле на изборима, значајним делом захваљујући управо Манојловићевој „подршци“.

Васељенска

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *