Промоција мржње над Србима на прозападним медијима: Став Вељковића је и став Нова С и Н1

1
нова

Медији као што су Н1 и Нова С запошљавају људе који отворено раде против интереса српског народа. Жељко Вељковић, један од њих, недавно је изјавио да га више брину противници фестивала “Мирдита добар дан” него поруке мржње хрватских и албанских навијача. Овакав став је сраман и показује колико су ови новинари отуђени од стварности и националних интереса.

Како је могуће да неко ко себе назива новинаром више брине о забрани фестивала који промовише мржњу и независност Косова, него о скандирањима “Убиј Србина”? Овакве изјаве јасно указују на то да су ти људи против српског народа и да подржавају његове непријатеље.

Ово није први пут да новинари Н1 и Нова С показују своје право лице. Њихови ставови су опасни и деструктивни, и јасно је да они не желе добро нашој земљи. Потребно је да се јавност упозна са тим ко су људи који стоје иза ових медија и какве опасне идеје заступају. Ово је пример како медији могу бити злоупотребљени за ширење мржње и нетрпељивости.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Промоција мржње над Србима на прозападним медијима: Став Вељковића је и став Нова С и Н1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *