50. годишњица ослобођења Кунеитре

0

50. годишњица ослобођења Кунеитре.

Прочитајте још:  Обележена 82. годишњица погрома у Новосадској рацији
Сиријци, укључујући становнике провинције Кунеитра и окупираног Голана, са поносом се присећају победе над ционистичким непријатељем и повратка Кунеитре матици 1974. године. Они су сада сигурнији у своју способност да се одупру колонијалним и терористичким заверама против Сирије чији је циљ подривање њене позиције у региону.

Прочитајте још:  Канадски МИП најављује проширење санкција Русији
Сиријски лидер Хафез Ал-Асад је 26. јуна 1974. подигао сиријску заставу на небо Кунеитре након њеног ослобођења од израелског непријатеља захваљујући херојству Сиријске арапске армије и народа у Октобарском рату.

Ова годишњица се поклапа са победама сиријске војске над терористичким групама које подржавају САД, Запад и Израел. Сиријци, више него икад, поново потврђују своју одлучност да наставе борбу за ослобађање окупираног сиријског Голана од тероризма и његових покровитеља.

Треба напоменути да Сиријци 26. јуна славе славни датум ослобођења града Кунеитре, где је покојни велики вођа Хафез Ал-Асад 1974. године закачио заставу Сирије након њеног ослобођења од израелског непријатеља.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *