Да ли је Сави Манојловићу сендвич из БИА укуснији од Рокфелеровог бургера?

0
саво

Саво Манојловић поздравља пријатеље из Службе

У прозападно оријентисаним медијима последњих дана се могу пропратити хвалоспеви о томе да је лидер покрета ,,Крени – промени“ Саво Манојловић заједно са групицом својих истомишљеника кренуо на тзв. еколошки марш до Горњих Недељица, где планирају да присуствују најављеном протесту против геолошких истраживања и потенцијалне експлоатације рудних богатстава у долини Јадра.

Тако је Манојловић, у изјави за дневни лист ,,Данас“, између осталог навео да су му током поменутог марша прилазили ,,обични“ људи, нудећи му храну и пиће, међутим, добро информисани извори тврде да се овај лажни еколог у неколико наврата током шетње ка Горњим Недељицама склањао са стране, како би, као сарадник БИА, добијао освежење у виду сендвича и флашица сока од њених припадника.

Такође, исти извори додају да су Манојловић и његови најближи сарадници током ,,еколошког марша“ уживали и непосредну физичку заштиту српске службе, што додатно потврђује тезу о његовим блиским везама са БИА.

Све напред наведено недвосмислено указује да ће Манојловић, који се иначе из петних жила упиње да се у јавности прикаже као принципијелан и доследан опозиционар, а који је заправо својеврсни ,,еколошки тројански коњ“ српске службе, очувањем монопола на борбу против ,,Рио Тинта“ покушати да осујети залагања појединаца и опција који су истински посвећени овим протестним активностима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *