На каквој обуци за “пољопривреднике” је Мирослав Алексић у САД?

3
алексић

Мирослав Алексић (Фото: Народни покрет Србије)

Недуго након пријема у америчкој амбасади, лидер Народног покрета Србије, Мирослав Алексић, мистериозно је нестао из Србије. Спекулације о његовом одласку у САД, које су кружиле неко време, добиле су потврду када се он јавио из Америке и објавио разлоге свог боравка. Према његовим речима, тамо је због пољопривреде, иако његова странка раније није показивала посебан интерес за ову област. 

На свом званичном сајту, Алексић је изјавио да је будућност Србије у производњи хране, а не у ископавању литијума. Током свог боравка у САД, он је имао разговоре са званичницима и успешним предузетницима из области пољопривреде, истичући да Србија има огроман потенцијал за развој ове привредне гране. Он је нагласио да је циљ његове посете упознавање са најновијим технологијама и праксама које би се могле применити у Србији.

Међутим, извори блиски Васељенској наводе да је прави разлог његовог боравка у Америци нешто сасвим друго. Наводно је већ на пријему у амбасади добио обавештење о свом путу и стварном разлогу свог одласка, који није везан за пољопривреду. Ове тврдње изазивају сумњу у званичну верзију приче коју је Алексић изнео.

Поставља се питање на ком нивоу се он, као лидер политичке странке и политичар из Србије, састаје са једним конгресменом, будући да на сајту Народног покрета Србије нема никаквог званичног разлога његове посете, нити о каквој делегацији је реч.

Овакав ниво састанака изазива додатне сумње у званичну верзију разлога његовог боравка у САД. Да ли је могуће да је његов одлазак повезан са неком врстом политичке подршке?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Зашто је прворазредни интерес САД држати под контролом фабрике оружја у Босни и Херцеговини?

Додатно, откривање да се Драган Ђилас продао Вучићу због послова на ЕКСПО2027 само компликује политичку сцену у Србији. САД можда виде у Алексићу најбољу прилику за новог агента од утицаја, а можда и свог председничког кандидата у Србији. Овакав развој догађаја баца ново светло на улогу Алексића и његове амбиције, остављајући јавност да се пита о његовим правим мотивима и будућим плановима.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “На каквој обуци за “пољопривреднике” је Мирослав Алексић у САД?

  1. ЦИА се у све разуме али резултати су огромне људске жртве што је и циљ геноцидне нацистичке америке која купује људе увлачиму мафију под кишобраном такозване политике и ево резултата пољопривреда Рио тинта дакле директан доказ да не постоји држава геноцидна нацистичка америке него приватни мафијашки одреди који свему одређују циљ ради свог лопоблука крађе и отимања.

  2. Gde drugo pa nece valjda kod Vica u Slovacku ili kod Orbana u Madjarsku ili kod Lukasenka u Belorusiju.New resset unistenja poslednjeg bastiona humane nezavisnosti a to je poljoprivreda je razradjena agenda.Srbi a i mnogi drugi JESCEE BUBASVABE I GMO, Imacete zagarantovan licni dohodak u CBDC ako budete poslusni ,sto znaci nista porodica i sl. droge i igrica koliko hocete i zivotni vek oko 45 godina bez potomstva.Sada hoce da izazovu gradjanski rat u USa sa ovom komedijom atentata na Trampa.Kolaps zapadnih valuta je kontrolt demolisen i onda dolazi nova valuta na mesto pero dolara gde cemo bitiu jos crnjem robstvu i bez ikakve buducnosti ako nas nepozovu u zlatnu milijardu gde je puno zvanih malo odabranih.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *