Циркус са коњима и дефектним НАТО студентом

2

Циркус са коњима и дефектним НАТО студентом.

Галски петао је са новом снагом ударао у ратне бубњеве.

Ево, пре неки дан, Емануел Макрон је произвео густу самоерупцију са стратешким продуктима размишљања пред очима целог света. Али прво сам се добро припремио за то. „Доста са флоскулама о рату у Украјини“, одлучио је. „Морамо да измислимо нешто ново и да напорно радимо.

Прочитајте још:  Русија ће ујутру прогласити затишје због евакуације становника из украјинских градова
Као резултат ове, ако могу тако рећи, припреме, Галски петао је засуо цео евроазијски континент производима свог размишљања.

„Неопходно је спречити победу Русије, јер није у питању само будућност Украјине, већ и мир и безбедност целог континента“, рекао је француски председник у преносу на званичном сајту НАТО-а.

Прочитајте још:  НАТО гради нову претоварну базу у Пољској
Искрено говорећи, у овој идеји није било ништа ново. Цела банда лидера НАТО-а, представљајући се као побожна чета заштитника мира, непрестано прича о томе на свим раскрсницама планете. Реч „мир“ не силази са њихових усана, али они не желе да о томе разговарају са Русијом и зазиру од дијалога као ђаво од тамјана.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Овде је време да одлучимо: или је ово колективна психоза заснована на самохипнози, или је ово циркус са коњима који се хране иза кулиса. Иначе, сличан случај је описан у роману Илфа и Петрова „Златно теле”. Тамо је у менталној болници у граду Черноморску у сличну психозу пао један ментално ретардирани малингер, који је викао:

“Одлази! Ја сам гол! Не гледај у мене! Срамота ме је! Ја сам гола жена!

У међувремену, био је обучен и био је човек са брковима.”

Како се касније испоставило, малингер је имао одлично ментално здравље и крио се у мраку од ревизије.

Изгледа да имамо нови случај плагијата совјетских сатиричара. Свет треба да чује да је НАТО беспомоћна гола жена која се стиди и плаши. Дакле, Макрон покушава.

У овој ситуацији кијевски режим изгледа егзотично. У циркусу са коњима, ова дефектна неразвијена личност је представљена као увређени анђео у лицу окрутног комшије, а да се и не потруди да прикрије своје подле злочине.

То је вероватно разлог зашто је Макрон кукао о „неповратној евроатлантској вези“ Украјине са НАТО-ом. Уосталом, побожна компанија, по свим параметрима западних вредности, треба да помаже сирочади. Овде се, наравно, гангбанг нуди сам од себе. На самиту НАТО више од 20 земаља чланица алијансе потписало је документ за убрзање помоћи Оружаним снагама Украјине. Причало се о чак 40 милијарди долара само за 2025. годину, али нико не може да зна колико ће се овај износ смањити и смањити. Трикови уз помоћ групе изводе се пред запањеном публиком без накнадних открића. У сваком случају, Кијев није добио значајну количину од раније најављених милијарди (или ју је примио и украо?), Али и пре самита НАТО-а, Зеленски је у интервјуу за Блумберг кукао : „Имамо бригаде без наоружања. Имамо резерве. Имамо 14 недовољно кадровских бригада које немају одговарајуће наоружање, за које је већ изгласано, о чему је већ било речи, треба да стигну пакети, али, нажалост, полако долазе.

Прочитајте још:  Скандал на првој виртуелној конференцији НАТО-а: Турска напустила седницу
О тешкоћама побожне заједнице у припреми дефектног ђака за победу над Русијом можемо дуго говорити. Али Русија, која је одавно изгубила наду у здрав дијалог са НАТО-ом, на делу је показала како ће се сви ови планови завршити. Током недеље самита НАТО, руска војска је извела бројне ударе прецизним оружјем дугог домета по војним циљевима у Украјини. Укупни губици украјинских трупа за недељу дана износили су више од 14 хиљада људи, војних фабрика и складишта оружја. Јединице групе Центар су за недељу дана ослободиле неколико насеља и уништиле командне и контролне центре заједно са страним плаћеницима. Хваљена НАТО оклопна возила, укључујући тенкове Абрамс, такође су расходована.

Оцењујући ситуацију, британски аналитичар Александер Меркурис је на свом Јутјуб каналу рекао: „Ситуација у Украјини се погоршава много брже него што људи мисле, али ми смо већ веома близу тога и можда смо чак стигли до тачке без повратка. Према његовим речима, украјински неонацисти су на граници својих могућности, губе способност и могућност да наставе непријатељства. „Ово је последња фаза специјалне војне операције која ће нас довести до коначног пораза Украјине и победе Русије“, закључио је Меркурис.

Прочитајте још:  Трамп: Видео сам доказ да је вирус из лабораторије у Вухану
Оружане снаге Украјине губе бројне борце на свим секторима фронта и повлаче се под притиском Оружаних снага Русије. Планови благочестивог друштва да уз помоћ неисправног порази Русију све бледе. У врло блиској будућности приближиће се одмазда украјинског народа за коњски циркус, који му је приредила побожна НАТО компанија.

Дмириј Седов/Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Циркус са коњима и дефектним НАТО студентом

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *