Да ли Пореска управа ради за Рио Тинто?

2

5. маја 2023. године смо Пореској управи поднели захтев за инспекцију у препоштеној транспарентној компанији Рио Сава експлорејшн која нема шта да крије и њиховим сарадницима. Прошло је више од годину дана.

Инспекција, наравно, није ништа учинила јер:

„Све достављене пријаве разматрају се са становишта степена ризичности , добијеног на основу критеријума анализе ризика и ефикасности поступка.


Мере из надлежности Пореске управе – Сектора за контролу, у виду спровођења поступка контроле, предузимају се сходно степену ризичности пореског обвезника и активностима предвиђеним Годишњим планом Пореске управе.“

Исти одговор као и новинар смо добили и ми на ургенцију који смо упутили пре неколико месеци. Остали новинари би могли да се угледају па поред преношења саопштења Рио Тинта, загребу и мало испод површине.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Толико о надгледању Рио Тинта коме ни сад нико не сме да приђе, затражи папире, уговоре и рачуне на увид. Можда смо ми сви у заблуди и можда се Рио Тинто не налази у Србији, него Србија у Рио Тинту.

Битно је да Пореска управа стигне да преконтролише и разреже казне народу Србије који покушава да преживи. Браво, нећемо вам заборавити.

Све пролази, па ће и ово и онда ћете остати очи у очи са људима којима сте радили о глави.

https://t.me/radjevina

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Да ли Пореска управа ради за Рио Тинто?

  1. Како је то Ковачев доказао све институције система државе Србије су претворене у приватни сервис ове власти па зато се дешавају и доносе НЕЗАКОНИТЕ ПРОТИВ УСТАВНЕ ПРОТИВДРЖАВНЕ ОДЛУКЕ И РЕШЕЊА.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *