У Бјељини ухапшена особа повезана са осумњиченим

0

(Фото Телеграм канал Коридор)

У Бијељини је ухапшена особа која се доводи у везу са осумњиченим за убиство једног и рањавање другог полицајца у Лозници, незванично сазнаје РТРС.

Прво су поједини медији јавили да је ухапшен шиптарски терориста који је пуцао двојицу полицајаца, од којих је један преминуо.

Цвијановић: Никола Крсмановић положио свој живот штитећи безбедност свих грађана

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић упутила је телеграм саучешћа председнику Србије Александру Вучићу поводом убиства полицијског службеника у Лозници, те изразила увјерење да ће починиоци овог подмуклог и кукавичког злочина бити изведени пред лице правде и најстроже кажњени.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Цвијановић је истакла да је са дубоким жаљењем и запрепаштењем примила вијест о погибији часног и храброг полицајца Николе Крсмановића, који је положио свој живот штитећи безбједност свих грађана Србије, саопштено је из Кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

“Молим Вас да породици страдалог полицијског службеника пренесете изразе најискренијег саучешћа и саосјећања, а рањеном полицајцу жеље за што скорији опоравак”, наведено је у телеграму.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *