КОКАНОВИЋЕВОЈ МИМИКРИЈИ ЈЕ ДОШАО КРАЈ – СКАНДАЛОЗНА САЗНАЊА О САРАДЊИ СА СРПСКОМ СЛУЖБОМ!

1
је, на

Златко Кокановић (Фото: Принтскрин)

Иако је на све начине покушавао да се представи као „жртва режима“ због свог квазиеколошког активизма, што је посебно настојао да поткрепи тврдњом да га је Безбедносно-информативна агенција спречила да присуствује недавном састанку представника удружења пољопривредника са Владом Србије, Златко Кокановић је, како сазнаје наш портал, по свему судећи у далеко сложенијим и дубљим везама са српском Службом.

Пре свега, сам је исхитрено изјавио медијима да је на тзв. информативном разговору послужен храном, пићем и цигаретама, што је, мора се признати, крајње атипично, па и сумњиво.

Међутим, далеко је важније то што је Кокановић одмах након тог догађаја одбио да се појави на покушајима протеста против ископавања литијума у Србији, а у контексту посете немачког канцелара Олафа Шолца Београду. Штавише, Кокановић је једини међу „лидерима“ домаћих квазиеколога избегао да се појави на том окупљању.

Да ли ће, у настојању да то објасни, Кокановић опет невешто завапити да га је „задржала“ БИА, или ће се испоставити да није само Саво Манојловић тај који код Службе има пун пансион. Према сазнањима нашег портала, ни Кокановић ни Манојловић се у току данашњег дана неће појавити у Ваљеву на најављеном протесту против ископавања литијума, па се основано поставља питање да ли су њих двојица негде заједно отпутовали о трошку државе, што је у претходном периоду био Манојловићев манир и ексклузивитет.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “КОКАНОВИЋЕВОЈ МИМИКРИЈИ ЈЕ ДОШАО КРАЈ – СКАНДАЛОЗНА САЗНАЊА О САРАДЊИ СА СРПСКОМ СЛУЖБОМ!

  1. Jel bio u valjenu juce? Bila mu je cela ekipa, nije ni on izosta, udba sa Dusanom Mihjalovicem na celu, koja je prethodno potopilaGracanicu sad organizuje protest protiv rudnika. Jaoj majko cirkusa!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *