Где је нестао „вођа“ лажних еколога Златко Кокановић?

0
је, смедереву

Златко Кокановић

У домаћој јавности се све гласније поставља питање зашто Кокановића буквално нема нигде када је реч о најновијим протестима против ископавања литијума у Србији. И не само то, већ његови сарадници један за другим увиђају да им он заправо константно саботира све активности усмерене на критику сарадње државе и компаније Рио Тинто, под само једним изговором: Нећемо да се пецамо на удице режима, чувамо се за 25. јул и седницу Скупштине града Лознице.

Наиме, Кокановић већ дуже време пласира тезу да ће се на дневном реду те седнице наћи и просторни план града који укључује пројекат ископавања литијума на том подручју.

Редакција нашег портала основано сумња да Кокановић све то ради по налогу српске Службе, односно да су једина лажна удица он и његова обмана о садржини предстојеће седнице у Лозници, јер се просторни план уопште неће наћи на њој. И не само то, Кокановић је врло добро упознат са том чињеницом, али његова дезинформативна кампања и даље траје.

Ускоро ће се све сазнати, па ако је Кокановић био у праву, ми ћемо признати грешку. Међутим, ако се обистине наше најаве, неће бити снажнијег доказа да је Кокановић све време вукао целокупну јавност за нос и да је по налогу режима саботирао све протесте против Рио Тинта.

Штавише, ако буде тако, поуздано ћемо знати да су превара и опсена и сви наредни протести на које ће позивати Саво Кокановић или Златко Манојловић, потпуно свеједно.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *