ЗЛАТКО КОКАНОВИЋ НА НОВОМ ЗАДАТКУ – ГАШЕЊЕ ПРОТЕСТА У БОГАТИЋУ

0
кокановић

Златко Кокановић

Наш портал сазнаје да квазиеколог и лажни пољопривредник Златко Кокановић данас наставља да за рачун Службе уништава и обесмишљава протесте против ископавања литијума и гаси искру народног бунта по Србији, због чега ће се појавити на скупу у Богатићу, на коме ће као својеврсну маску и „покривалицу“ користити присуство заступника удружења „Наше млеко“ Милана Пајића.

Свим упућеним актерима је потпуно јасна ефикасна рачуница Службе у овом поступању, која је непогрешиво уочила да учешће Кокановића на протестима код поштеног народа изазива осећај мучнине и демотивише га да предузме било какву озбиљнију акцију.

Уочава се филигрантски рукопис коришћења марионете Кокановића који је већ дао озбиљне резултате, јер се он, буквално „притиском на дугме“, наизменично шаље на места на којима ће одвраћати грађане да се појаве у већем броју, а када је потребно, држи се по страни и не појављује се на местима на којима би, да није „на кратком ланцу“ Службе, неизоставно морао да буде. То се пре свега односи на недавни велики протест у Ваљеву и окупљање у знак противљења посети немачког канцелара Олафа Шолца Србији.

Закључак се сам намеће – ако незадовољни грађани желе да им протести успеју, онда морају да раде све супротно од Кокановића. Дакле, треба избегавати скупове којима присуствује или које подржава овај агент провокатор (као што је случај са протестом који се такође данас одржава у Крупњу), јер је сваки од њих унапред осуђен на пропаст.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *