КОКАНОВИЋ ЗА РАЧУН СЛУЖБЕ РАСТУРА ПРОТЕСТЕ, А „N1“ МУ ПОМАЖЕ У ТОМЕ

3
кокановић

Златко Кокановић

Као што смо већ информисали јавност, Кокановић је јуче отишао у Богатић и десило се баш оно на шта смо упозоравали – због њега се у Богатићу окупило мање људи него у Крупњу, што је нелогично, јер је Богатић, са својих више од 5.500 житеља, значајно већи од Крупња, који броји око 4.000 становника. Једноставно речено, направио је штету, јер људи знају за кога Кокановић ради.

Међутим, ствари постају још занимљивије, јер данас, без трунке срама, телевизија „N1“ – за коју се зна да је у служби западних интереса, доноси спектакуларну лажну вест под насловом „Велика узнемиреност због литијума, протест у Богатићу вероватно најмасовнији у историји тог места“, при чему се позивају на податке „Архива јавних скупова“ – невладине организације која служи само за хваљење скупова прозападних партија. Та организација несувисло тврди да се у Богатићу окупило 1.000, а у Крупњу свега 400 грађана, што је увреда за здрав разум, а што и снимци јасно демантују и показују да се ради о свесној лажи, јер је било управо обрнуто.

Западни фактор на партијској сцени Србије очигледно промовише Кокановића и његове активности без пардона, те су и своје најзначајније медије упрегли у ту сврху. Нејасно је да ли игноришу то што је Кокановић раскринкан као дупли играч, или у дуплом пасу учествују заједно са њим. Приде очигледно покушавају да омаловаже и напоре политичке организације „Ми – снага народа“ – која је изнела величанствен скуп у Крупњу, и прикрију да они у народу уживају много већи углед од Кокановића, Саве Манојловића и комплетне прозападне опозиције.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

3 утиска на “КОКАНОВИЋ ЗА РАЧУН СЛУЖБЕ РАСТУРА ПРОТЕСТЕ, А „N1“ МУ ПОМАЖЕ У ТОМЕ

    1. Јок Курсула брате. Нема логике.
      Кога гурају у ћошак, прећуткују га – тај није службин.
      Кога експонирају – тај је очешљани пијун.

      Али драго ми је да си овде 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *