Мало се бави екологијом, мало скида црну магију: “Добри вилењак” један од говорника на протесту у Горњем Милановцу!

0

Јевђеније Јулијан Димитријевић из Прањана, који је десна рука председнице „Савеза еколошких организација Србије“ и организације „Сувоборска греда“ Љиљане Браловић, настоји да се представи као верујућа особа, блиска Српској православној цркви, иако је у локалној заједници, осим по својој хомосексуалној оријентацији, добро познат и по томе што се бави надрилекарством и спроводи паганске верске обреде.

Када се не бави „еколошким“ питањима, Димитријевић, који се представља као „Бели Маг“ и „Добри Вилењак“, заинтересованима нуди скидање црне магије и извођење сеанси за исцељење, док своје „пацијенте“ лечи и „молитвама“ и биоенергијом, чиме и зарађује за живот, с обзиром на то да је незапослен.

Иако је неспорно да постоји извесна „повезаност“ Димитријевића са природом, с обзиром на то да често борави по шумским и забаченим пределима, где и спроводи своје „сеансе и ритуале“, што би на одређени бизарни начин могло да објасни његово интересовање за екологију, питање је да ли је неко као што је он морално и психички подобан да буде лидер „еколошких“ протеста, за које се истиче да су у „општем интересу“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Наиме, Димитријевић се већ наметнуо као један од главних организатора протеста широм Србије, те је испред „Сувоборске греде“ одређен за организатора скупа против „Рио Тинта“ заказаног за 9. август, на којем ће учествовати и као медијатор, док је најављено и његово учешће на протесту у Горњем Милановцу.

Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *