Ционистички војници силовали палестинске затворенике

0

Ционистички војници силовали палестинске затворенике.

Снимци објављени са надзорних камера затвора на југу окупиране Палестине потврђују да је ционистичка војска починила гнусна и нехумана дела против палестинских затвореника.

Недељу дана након скандала око ционистичких војника оптужених за мучење и сексуално злостављање палестинских затвореника у Појасу Газе, израелски режимски ТВ канал 12 потврдио је ту тврдњу емитујући видео снимак у среду ујутру.

Овај видео приказује неке од невоља палестинских затвореника.

Прошле недеље, израелски режимски медији објавили су причу о овом силовању и мучењу и известили да је последњих месеци 10 израелских војника оптужено за сексуални напад на затворенике елитне јединице Хамаса, и да су ти људи држани у затвору Седе Тиман, који је служио за истрагу и суђење, пребачен је у војни суд у Бејтлиду.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Након ове одлуке, група радикалних циониста који су углавном подржавали министра унутрашње безбедности израелског режима Итмара Бена Гауера, упала је у зграду суда и сукобила се са ционистичким снагама како би спречила суђење војницима оптуженим за сексуални напад.

Неки радикални ционисти упали су на састанак израелског Врховног суда поводом мучења палестинских затвореника у бази Седе Тиман и скандирали „Срамота, срамота“.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *