ТРАГОВИ ЗАПАДНИХ ПАРА У ФИНАНСИРАЊУ ПРОТЕСТА У СРБИЈИ: Циљ – изазивање хаоса и нестабилности

0
украјина

Мајдан 2014. (Getty © Brendan Hoffman / Stringer)

Медијски покровитељ „еколошког“ протеста који ће се 9. августа одржати у Чачку је „Оzon Pres“, медијска кућа која своје активности спроводи у циљу остваривања интереса западних сила на подручју Србије, а што јасно потврђује околност да су њени најзначајнији финансијери америчке организације Национална задужбина зс демократију – NED, Национални демократски институт – NDI, Међународни републикански институт – IRI и америчка владина организација USAID, затим британске организације Балканска истраживачка новинарска мрежа – BIRN и British Cuncil, као и немачка владина агенција GIZ и Европска задужбина за демократију – EED.

Дефинитивно постаје све јасније и очигледније да је тема супротстављања експлоатацији литијума само злоупотребљена, те да прави циљеви протеста немају везе са екологијом, већ представљају брутално мешање у унутрашње ствари Србије, односно да се тежи организовању Беомајдана и изазивању политичке и безбедносне нестабилности у нашој земљи, што је недопустиво.

Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *