Ништа чудно: Шолак гледао ватерполо у хрватској ложи

0

Ништа чудно: Шолак гледао ватерполо у хрватској ложи.

Прочитајте још:  Аутобус из Србије слетео са пута у Хрватској
Драган Шолак је снимљен како финалну утакмицу у ватерполу на Олимпијским играма између Србије и Хрватске прати из ложе наших противника, као гост Ватерполо савеза Хрватске!

Јесмо ли изненађени?

Нисмо!

Почасну карту је свакако добио раније. Знао је да је за 10. август заказан митинг опозиције – чуј: “знао”, он га је организовао и исфинансирао! – па се потрудио да тог дана не буде у Србији. Ако крене лоше за њега, он није ту… а ако му се, најзад, посрећи са масовним скуповима, увек има времена да се тријумфално врати! Занимљива је подударност да је Никола Пашић, мајстор интрига и завера, неколико дана пре атентата на краља Александра Обреновића и краљицу Драгу, такође отишао код Хрвата, у Опатију. “На летовање”, говорио је.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Шолак је пре митинга урадио све што је могао, а током самог протеста његови су се медији из петних жила трудили да тенденциозним извештавањем доведу до експлозије насиља на београдским улицама. Саслуживале су им колеге из Загреба: хрватски листови имали су своје дописнике, нашироко су јављали о “љуљању Вучићеве позиције”, али се све, међутим, завршило онако како је морало да се заврши – фијаском. Шолак се пробудио тамо где је и био – као финансијер ко зна по реду којег неуспешног покушаја да се сруши актуелна власт у Србији. Али, у џепу му је остала улазница за спектакл…

Прочитајте још:  Да Европа није америчка слуга било би гаса, уља, млека, шећера, народ би био срећнији, не би се узалуд гинуло...
Јесмо ли ожалошћени отвореним Шолаковим прелетањем Хрватима?

Наравно да нисмо!

Он одавно није на овој, на нашој страни!

Ни економски – фирме су му регистроване у ЕУ, на њихово се законодавство вади кад у Србији забрља, ни по духу – јер све што његови медији раде против је Србије и њених интереса.

Прочитајте још:  Зашто Хрватска не престаје да се тресе? Још један земљотрес у Петрињи и ЈАЧИ од претходног!
Узгред речено, неће се њиме овајдити ни Хрвати, али о томе нека сами мисле, ми бисмо само на месту оних који су с њим делили ложу проверили где су нам новчаници. Што се нас тиче, Драгана Шолака могу и да задрже!

И не бисмо се више бавили овом темом, не заслужује.

Једино што ћемо објавити снимак, ако до њега дођемо, на којем Драган Шолак са осталима из хрватске ложе скаче од радости кад „баракуде“ постигну гол, и тугује и псује кад наши „делфини“ повећају предност. Да гледамо како Шолак глуми Хрвата…

Курир

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *