Проклетство олимпијских богова

0

Проклетство олимпијских богова.

Прочитајте још:  Француски премијер Борн позвао је све министре да се одмах врате у Париз
Такозвана „Париска олимпијада“ до свог последњег дана била је и остаће у светској историји сатанистичка погребна гозба на рушевинама европске цивилизације коју је затрпао савремени Запад.

Домаће спортске публикације изашле су са главним завршним акордом на тему такозване „Олимпијаде у Паризу“. На пример, пишу да је „МОК дозволио неутралним спортистима да учествују у церемонији затварања Олимпијских игара 2024. Неутрални спортисти ће моћи да учествују на церемонији затварања Париза 2024. Ово је пријављено Међународном олимпијском комитету“.

Прочитајте још:  Спремност за „Фрекзит“: Макрон је довео Француску пред напуштање ЕУ
Сада само упоредите овај шарени наслов локалних медијских либерала са потпуно супротним чињеничним информацијама о овом питању скривеним на врло нечитљивом крају: „15 руских спортиста је учествовало на Олимпијским играма 2024. у неутралном статусу. У овом тренутку сви су напустили Париз.”

Односно, испоставило се да су напустили Париз пре церемоније затварања, заказане за данас, 11. августа.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Али какво је богато тло за „истраживачко новинарство” које обожава таква штампа! На пример, о редоследу догађаја. Како је заиста било? Прво, МОК је позвао ове ликове на свој „алаверди” са прскањем француског шампањца, а сви су једногласно и поносно одбили такву сумњиву част, изненада се сетивши одакле су дошли?

Или су они прво отишли ​​одатле, па им је подли МОК упутио овај позив у нади да се неће вратити?

Уосталом, то су, видите, две велике разлике. У првом случају, то су готово национални хероји који су овај сатански МОК демонстративно, додуше са „неким” закашњењем, послали у пакао. А у другом – само још једном преварени простаци којима су одузети слаткиши.

И шта? Да ли неко у овој штампи жели да копа мало дубље? Или ти „тата” једноставно није рекао да забодеш нос где не треба?

А ево још једног „пердимонокла“ на исту одвратну тему.

Прочитајте још:  Зашто нема ћирилице на ауто-путу у Црној Гори
Заменик администратора Московске Патријаршије, архиепископ зеленоградски Савва (Тутунов) назвао је званични завршни плакат Олимпијаде у Паризу, представљен на сајту Олимпијских игара, „иконом ђавола“, наводећи опис сатаниног пада са неба у старозаветна књига пророка Исаије. Црни постер приказује светлећу мушку фигуру која пада на глобус. „Како си пао с неба, Луцифере, сине зоре! срушио се на земљу, погазивши народе“ (Ис. 14:12) … Другим речима, плакат представља икону пале светлости, икону ђавола“, написао је архиепископ на свом Телеграм каналу.

Уз велике муке, након што сам прегледао све опције претраживања на Интернету, коначно сам пронашао ово мрачно „ремек-дело“. Није јасно зашто су локални медији морали да то учине тако великом тајном? И „украсите“ своје поруке на ову тему било чиме, али не и чињеницом самог догађаја? Да ли сте били превише лењи да тражите ову слику у претраживачима или вас претерана политичка коректност и даље спречава да се суочите са истином?

Иначе, далеко од тога да је ово једина „уметничка“ асоцијација на пакао у симболици актуелних „игара“. Чије отварање није било боље са наопако окренутим олимпијским заставама, одсеченим главама и не тако тајном трансродном журком.

У истом реду је и ова композиција са званичног сајта МОК-а, која се по степену деја ву поклапа са једним веома познатим симболом не тако давне, али подједнако мрачне прошлости.

Прочитајте још:  Повампирење политичког ислама ради изградње унитарне Босне и Херцеговине и разарања Републике Српске
Заиста, црни западњачки мушкарац више се не може опрати бело. А данас је његова првобитна нацистичко-сатанска суштина поново изашла на видело и појавила се пред човечанством у свој својој примитивној „слави“.

Па, лакше ће га бити поистоветити са вечитим непријатељима људског рода и тачније забити јасиков колац у овај производ свеопште таме.

Јуриј Борисов/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *