У Урошевцу убијен члан породице Вјосе Османи

0

Foto: Gazeta Express Printscreen

Синоћ је на свадбеном весељу у Урошевцу из ватреног оружја убијен Садри Садриу из Прешева, иначе стриц Приндона Садриуа, супруга председнице такозваног Косова Вјосе Османи.

Садрија је лишио живота један од припадника такозване косовске полицијске службе, ван дужности, који је такође био гост на истом свадбеном весељу. Према нашим добро имформисаним изворима, мотив за убиство времешног (89 година) Садрија била је освета за монструозан злочин који је починио 1997. године, када је силовао своју у то време деветогодишњу сестричину Теуту Алиу Мисини. Теута, чији је живот ова страшна траума трајно нарушила, пријавила је злочин полицијским органима у Прешеву 2021. године, али због застарелости кривичног гоњења Садри није био изведен пред лице правде, све до синоћ када је по старом шиптарском обичају правда узета у своје руке.

Све ово баца додатно светло на породицу Вјосе Османи, али и њу саму. Иако се Османи за спољну употребу издаје за политичара који негује европске вредности, потпуно је јасно да је и сама потекла из миљеа шиптарских терориста који су крајем 90-их година мислили да ће њихова зверства, пре свега над Србима, проћи некажњено, па се нису либили ни најмонструознијих злочина према члановима сопствене породице.

Такође је јасно и шта је од таквих зликоваца могла да очекује српска нејач на КиМ, од почетка терористичко-сепаратистичких акција па до дан данас.

Новости

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *