ДА ЛИ ОБОЈЕНА РЕВОЛУЦИЈА ТРЕБА ДА БУДЕ ЗЕЛЕНА ИЛИ ЖУТА?

0
зелена

Зелено-жута револуција

Иако се “зелена агенда” није показала онако успешном како су лидери српске опозиције и њихови инострани ментори очекивали, с обзиром на то да још увек нису успели да смисле нови темељ на коме би градили своју популистичку агенду, наставила се њихова борба против “еколошких” организација за преузимање “антилитијумских” протеста.

Додуше, поједини мање утицајни опозициони лидери су пристали на различите облике кохабитације и заједничког наступа и деловања са “зеленим” активистима, али то свакако није била опција за вишедеценијског самозваног “неприкосновеног лидера српске опозиције” Драгана Ђиласа, који није навикао ништа да дели.

Овај “прекаљени опозиционар”, у народу познат и по надимку “Жућко”, закључио је да би покушај “зелене револуције” био знатно успешнији ако га он обоји у жуто, али његово мишљење не дели већина “еколошких” активиста, који то сваком приликом настоје јасно да покажу, као што је био случај и вечерас на њиховом скупу у Ужицу.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *