Криминалац из Пољске завршио у Спужу: Да би добио азил лажно оптужио Милана Кнежевића да је шверцер лекова и да шурује са ЛИДЛ-ом

1

Криминалац из Пољске завршио у Спужу: Да би добио азил лажно оптужио Милана Кнежевића да је шверцер лекова и да шурује са ЛИДЛ-ом.

Специјално државно тужилаштво саслушало је пре неколико дана ухапшеног пољског држављанина Камила Кшиштофа Кузмицна (38).

Наиме, овај Пољак којег матична држава потражује преко Интерпола, лажно је оптужио председника ДНП-а Милана Кнежевића да шверцује лекове из Северне Македоније и да са ЛИДЛ-ом гради магацине по Зети.

Прочитајте још:  Прети нам корона логор! Могућ нови карантин, полицијски час и строжије казне!
Како сазнајемо, да би добио азил у Црној Гори, он је надлежним органима саопштио да има сазнања о овим Кнежевићевим активностима. Своје тврдње није поткрепио доказима, већ се исте своде на причу „рекла-казала“.

Његово сведочење, по бујности маште и нелогичностима, неодовољиво подсећа на тврдње Саше Синђелиће у фабрикованој афери „државни удар“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Телеком Србија наставља у истом маниру - тајно преговара о продаји стратешке имовине – и све лаконски негира
Подсетимо, Кузмин Кшиштоф Кузмицн ухапшен је октобра прошле године у Бару. За њим је расписана међународна потерница НЦБ Варшава ради привођења на издржавање казне затвора у трајању од шест година због кривичних дела стварање и вођење криминалне организације, превара и оверавање неистинитог садржаја.

– Тражено лице се у нашој земљи неколико недеља скривало под лажним идентитетом. Он се сумњичи да је 2008. и 2009. створио криминалну организацију у Пољској са циљем прибављања противправне имовинске користи путем склапања уговора више лица са банкама, а притом обмањујући особље банака у вези околности релевантних за прибављање зајмова. Лоцирању лица претходила је интезивна међународна оперативна полицијска сарадња са надлежним тимовима за циљане потраге Републике Србије и Пољске“, саопштили су су из полиције након хапшења, пренела је Борба.

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Криминалац из Пољске завршио у Спужу: Да би добио азил лажно оптужио Милана Кнежевића да је шверцер лекова и да шурује са ЛИДЛ-ом

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *