Прети нам корона логор! Могућ нови карантин, полицијски час и строжије казне!

4

У Србији је, нажалост, забележен нови црни корона рекорд. За 24 сата на корона вирус тестирано је 12.514 грађана, од којих је 3.536 позитивно. Преминуо је 21 пацијент.

У Србији се очекује законско решење које ће омогућити увођење и примена строге политика кажнавања за непоштовање мера.

Предлог измена Закона о заштити становништва од заразних болести посланици ће разматрати на седници Скупштине заказаној за четврак. Закон би требало да буде усвојен по хитној процедури, а уколико не буде амандмана, остаће у актуленом облику.

Тај Закон би јасно дефинисао овлашћења комуналних инспектора и милицајаца, као и висине казни, које вам до детаља представљамо.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Овлашћења комуналног инспектора и комуналног милицајца:

– Може да изда прекршајни налог – Може да поднесе пријаву надлежном органу за учињено кривично дело или захтев надлежном органу ако се ради о прекршају – Може да обавести неке друге органе који су разлози за предузимање одређених мера – Добииају могућност и да затворе локале, кафиће, ресторане или клубове који крше прописане епидемиолошке мере на 72 часа – На лицу места могу да пишу мандатне казне.

За физичка лица прописане су следеће казне:

– 5.000 динара казниће се за прекршај лице које се не придржава мера личне заштите од инфекције усмерених како на заштиту својег, тако и на заштиту туђег здравља и живота за време епидемије.

 


Прочитајте још:  Прва реакција Ивице Дачића о новој државној функцији

За правна лица прописане су следеће казне:

– 300.000 динара казниће се правно лице ако одреди мере личне заштите од инфекције као и ако не одреди лице које је одговорно за непосредну примену тих мера – 150.000 динара казниће се предузетник за исти прекршај – 50.000 динара казниће се одговорно лице у правном лицу – 30.000 динара казниће се одговорно за непосредну примену тих мера.

[table id=1 /]



(Kурир.рс)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Прети нам корона логор! Могућ нови карантин, полицијски час и строжије казне!

  1. Власти која је криминално ушла у скупштину се не може веровати, “струци” такође, званичним медијима исто, ТЕСТЕРИМА поготово, показују заразу на козама, папајама, моторном уљу …. смртима без обдукције такође, ђубрад лажу чим зину не само у вези измишљене короне и дневних извештаја него уопште.
    Ако је корона тако опасна што банкстери троше брда новца да подмажу акцију, чак су и лекари у Србији добили 10 000д. да жмуре на лажи и да зликовачки закон прође глаткије у криминалној окупационој скупштини, а тек кризни штаб, званичници, политичари укључени у акцију $$$$$$ …. и тако у целом свету, да је вирус опасан не би морали трошити огромне количине новца којег више воле и од маме, тате и деце им.
    Сетимо се само исте акције крмећи грип, када је акција масовног вакцинисања 2009 пропала јер та лаж није била подупрта са довољно новца као сада.
    Сви који су за принуду, насиље над људима и вакцинисање раде за уништење људског рода “депопулизацију” и треба породице, родбина и пријатељи да их се одрекну и испљују.

  2. Човек је само по дефиницији слободно биће, човек је све мање Човек, контролисан и ограничен теже нам је него пилићима у фарми и ово мало живота проводимо у добијању и муци преживљавања

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *