Повереница Јанковић: Родитељи да опремају школе, док она штити НВО које уништавају просвету и уводе џендер идеологију!

1
јанковић

Бранкица Јанковић (ФоНет)

Повереница за заштиту равноправности, Бранкица Јанковић, поново је привукла пажњу јавности својим изјавама и предлозима који не иду у корист побољшања образовног система у Србији. Док она предлаже да родитељи сами набављају клима уређаје за учионице, њена права улога, како многи сматрају, јесте да штити невладине организације које уводе западне идеологије, попут ЛГБТ, џендер и воак агенди, у наш образовни систем.

„Не мислим да је то системски начин решавања проблема, али је у реду ако треба и ми да учествујемо“, изјавила је Јанковић у интервјуу за Радио телевизију Србије, алудирајући на идеју да родитељи финансирају основну опрему за школе.

Овај став Јанковић није изненађење за многе. Већ годинама, повереница доследно подржава НВО које, како се чини, спроводе западне агенде у Србији, и тиме утиче на друштвене и образовне системе на начин који је супротан традиционалним вредностима Србије. Њена улога у заштити ових организација готово је постала нешто попут специјалне полиције за увођење ових идеологија, без обзира на ставове већине грађана.

Јасно је да нико није остао збуњен њеним потезима. Напротив, јавност је свесна да је Јанковић на овом задатку већ дуго времена и да је њен фокус на спровођењу ових западних агенди у образовање у Србији. Док она наставља да заступа интересе НВО, поставља се питање: ко ће заиста заступати интересе деце и родитеља у Србији?

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Повереница Јанковић: Родитељи да опремају школе, док она штити НВО које уништавају просвету и уводе џендер идеологију!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *