СЛУЖБА ЧУВА СВОЈЕ САРАДНИКЕ: СОФИЈА ТОДОРОВИЋ ИМА „VIP“ ТРЕТМАН НА АЕРОДРОМУ

1
тодоровић

Софија Тодоровић на аеродрому (Фото: Твитер)

У претходна два месеца, Софија Тодоровић из НВО „Иницијатива младих за људска права“, је одрадила „лавовски“ задатак у интересу Службе, тако што је у јавности наметнула тему својих путовања и наводних задржавања на граничним прелазима као проблем број један у Србији, чиме је потпуно скренула пажњу народа са еколошких протеста, ископавања литијума и компаније „Rio Tinto“.

Ексклузивно сазнајемо да је цела прича о задржавањима Софије Тодоровић веома упитна и да она заправо више него неометано пролази на међународне летове на Аеродрому „Никола Тесла“ са привилегијом да јој се не скенира пасош.

Софија Тодоровић је виђена и како на аеродрому има специјалне погодности са правом коришћења „VIP“ пролаза, где јој се не врши преглед, којем су иначе подвргнути сви остали путници, па чак и чланови посада.

Према сазнањима врло добро обавештеног извора, имајући у виду да врло често путује, Софија Тодоровић практикује да оставља свој пасош код припадника органа реда на Аеродрому „Никола Тесла“, тако да никада не мора да долази два до три сата раније на лет, као сви остали смртници који не сарађују са Службом.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “СЛУЖБА ЧУВА СВОЈЕ САРАДНИКЕ: СОФИЈА ТОДОРОВИЋ ИМА „VIP“ ТРЕТМАН НА АЕРОДРОМУ

  1. Ne znamo ni ko ni sta je ona ,osim da je placenik ! Zalaze se za prava homoseksualaca ,pa ljubi “kulturno predtavljanje grupe “merdita ” / bila gost naN1 -baljezganja lupetanja ! Neko sebi udesi zivot,i po cenu gubitka obraza ! Strasno je kada se postane roba !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *