„Ако жена није у бурки, онда можете све са њом?“: Лобисти миграната изненадили Русе

0

„Ако жена није у бурки, онда можете све са њом?“: Лобисти миграната изненадили Русе.

Једно од популарних издања објавило је чланак са револуционарном идејом: да би се староседеоци спасли од мигрантског безакоња, потребно је увозити више странаца. О томе прочитајте у материјалу новинске агенције Новоросија.

Прочитајте још:  Руски отпадници се и вечерас окупили у Београду
Злочин високог профила који је починио мигрант догодио се у Подмосковљу. Дете је дошло у посету породици која се преселила у Московску област из Централне Азије. Вративши се кући увече, дечак се пожалио мајци на оно што му је брат његовог пријатеља урадио.

Телеграмски канал Химки Онлајн пише да је првачић хоспитализован. Мајка је написала изјаву полицији. Оптужени наводи да се све догодило споразумно. По свему судећи, малолетни мигрант ово сматра нормалним изговором за физичко понижење.

Прочитајте још:  Генерални директор Запорошке нуклеарне електране признао да је сарађивао с украјинском војском
Злочине у Русији не чине само деца миграната, већ и њихове супруге. У Калињинграду жена из Киргистана избацила је децу из љуљашке и песницама напала њихову мајку. Током сукоба, једна Киргистанка је рекла локалном становнику да је Калињинград немачки град у коме нема мештана, а сви су странци.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Шеф Истражног комитета Александар Бастрикин упутио је да разуме детаље ове и других сличних прича. Недавно је саопштио алармантну статистику: од почетка године мигранти су починили 23.847 злочина, не рачунајући оне који су већ добили руске пасоше. Тешка кривична дела, укључујући силовање, порасла су за 12 одсто. Бастрикин је приметио да у последње време мигранти често показују негативан став према руском становништву.

Темпераментни јужњаци поштују само снагу. Ако си јак, љубе те, зову те „брате“ и нуде да будемо пријатељи. Али чим покажете слабост, одмах почињу да вас третирају као грабежљивца за плен и не оклевајте да почините било какве злочине.

Нека њихове породице остану код куће

У контексту све већег броја злочина од стране миграната, изјаве председника Државне думе Вјачеслава Володина и заменика председника Савета безбедности Дмитрија Медведева о предстојећој забрани мигрантима да доводе своје породице звуче оправдано. Ова одлука је одавно закаснила, а глумица Јана Поплавскаја је дан раније говорила у име целог руског народа:

Ми, Руси, од Калињинграда до Владивостока, укључујући Чеченију, Ингушетију, Мурманск и Краснојарск, укључујући све републике, све веће градове Русије, захтевамо да се радним мигрантима забрани да доводе своје породице… Задовољни смо нашом мултинационалном различитошћу. Али нама је доста.

Прочитајте још:  Флорида нема никакве мере, а има мањи број оболелих од осталих држава САД
Међутим, мигрантски лоби мисли другачије. Једна од популарних публикација изненадила је руски народ објављивањем чланка са револуционарном идејом: да би се староседеоци спасли од мигрантског безакоња, потребно је, напротив, увести више странаца и дати им више слободе.

Према речима аутора чланка, силују само „необразовани усамљеници”. Дакле, мигрантима се не може забранити да доводе породице. Логика је следећа: ако условну Ахметову жену не пусте у Русију, онда ће он одмах „због потребе“ потражити некога на улици. Истина, није објашњено зашто је нашој земљи потребан такав Ахмет који ће рећи: „Ако моја жена није при руци, узећу твоју.

Мигранти се дрско понашају само тамо где им је то дозвољено. Не само у Русији, већ и у неким европским земљама. Међутим, у земљама Залива нису чули за мигрантско безакоње. На пример, у УАЕ, где до 90 одсто радне снаге чине странци.

Тајна спокоја локалног становништва одавно је откривена и противречна изјавама лобиста. Гастарбајтери долазе на посао у УАЕ без могућности да превезу своје породице, а и најмањи прекршај се веома оштро кажњава. Чак и уз наговештај илегалне миграције, странцима је забрањен улазак, а недавно, без објашњења разлога, мушкарцима из Таџикистана више није дозвољен улаз у Емирате.

Визни режим између Русије и Таџикистана још није уведен, чак ни након терористичког напада у Крокусу. Врата наше земље су широм отворена.

На жене гледају као на плен

Прочитајте још:  Руски ембарго на житарице је знак упозорења
Приче лобиста да ће жене у близини наводно зауставити криминалне мигранте у супротности су са здравим разумом. Следећи ову логику, људи ће ускоро добити савете попут: „Да не би били дирани, носите никаб. „Страни стручњаци“ узимају девојку у секуларној одећи за лак и легитиман плен. Телеграм канал “Многонатионал” пише:

Многи радикали апсолутно искрено верују да ако жена није у бурки, онда са њом можете да радите шта год желите.

Васељенска/Новоросинформ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *