“SERBIAN TIMES”: Доналд Трамп јуниор ангажовао српске програмере да спрече изборну крађу у Америци!

0

“SERBIAN TIMES”: Доналд Трамп јуниор ангажовао српске програмере да спрече изборну крађу у Америци!

Прочитајте још:  Да ли је НАТО заиста „клинички мртав“?
Тек нешто више од месец дана пре избора у Америци Београд је посетио Доналд Трамп Јуниор, најстарији син бившег председника и актуелног председничког кандидата. Доналд Млађи организовао је вечеру за групу бизнисмена у једном хотелу у центру Београда.

Према информацијама које је Сербиан тајмс добио од пословних људи који су присуствовали вечери, Доналд Трамп Јуниор отишао је из Београда задовољан. Тема вечери биле су Трампове потенцијалне инвестиције, нарочито у области некретнина, хотела и дигиталних медија, као и услови за пословање у Србији и предности овог региона у односу на неке друге. Трамп Млађи се у једном тренутку обратио гостима и говорио о унапређењу пословних односа Србије и САД.

Прочитајте још:  Другосрбијанска квазиелита тражи ЗАБРАНУ ВЕРОНАУКЕ: А овај политичар се ЈЕДИНИ успротивио томе! (ВИДЕО)
Трампов син такође се дотакао и америчких избора и обећао знатно боље односе две земље у случају да његов отац поново постане председник. Оно о чему, међутим, није било говора током вечере, барем не јавно, јесте чињеница да је Доналд Трамп Јуниор пре извесног времена основао софтверску компанију у којој је запослио велики број – искључиво српских програмера.

“Доналд Млађи је покренуо компанију чији главни задатак је био прављење софтвера за праћење избора, платформа која би његовом оцу и његовом тиму омогућила да исконтролише изборни процес у новембру и спречи потенцијалне нерегуларности и крађу гласова. После лошег искуства које су имали на изборима 2020.године овај пут ништа нису желели да препусте случају,” каже наш извор близак Трамповом изборном штабу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Он додаје да је Трамп Јуниор био веома разочаран резултатима прошлих избора, а његову пажњу тада је привукла информација да су творци фамозног програма за бројање гласова у САД били српски програмери, запослени у компанији Доминион.

“Он је убеђен да су избори 2020. били покрадени и зато је пред ове изборе решио да уради све да би спречио да се то понови. Зато је тражио да софтвер за контролу избора раде искључиво српски програмери, за које је са више страна добио похвале да су најбољи у свом послу. Тим је у међувремену састављен, платформа је завршена и Трамп је презадовољан резултатима”, истиче наш саговорник.

Прочитајте још:  Преминула Латинка Перовић, бивши секретар ЦК СКЈ и члан Политичког савета ЛДП-а
Београдска вечера са Доналдом Трампом Млађим, којој је присуствовало око 50 званица, нигде није најављена, а у америчкој амбасади у Србији нису коментарисали његов долазак у Београд. Занимљиво је да на вечери није било ниједног политичара, како из владајућих, тако из опозиционих партија.

Иначе, вечери са Трампом од домаћих бизнисмена присуствовао је Војин Лазаревић, некадашњи власник Руднап групе, Деско Никитовић, бивши генерални конзул Србије у Чикагу и сувласник Ваљаонице бакра у Севојну, Славко Царић, некадашњи председник Извршног одбора Ерсте банке и члан Надзорног одбора у Ваљаоници бакра Севојно.

Прочитајте још:  Kлиматолог: У Србији у будућности мање снега, суше и другачије биљне културе
У хотелу је виђена и предузетница Моња Дерета, као и Ивана Бодирога, супруга некадашњег репрезентативца Дејана Бодироге. Програм је водила Данијела Матовић.

На вечери је било и неколико привредника из српске дијаспоре који послују у Америци, између осталих и Милош Димитријевић, власник транспортне компаније Цоннецт Холдинг из Чикага, који је за Сербиан Тајмс открио шта Трамп мисли о подршци америчких Срба његовом оцу.

Прочитајте још:  Прљави милиони у џеповима албанских лобиста
Доналд Трамп Млађи је извршни потпредседник Трамп Организације и управља компанијом заједно са својим млађим братом Ериком.

Трамп Млађи је активно учествовао у председничкој кампањи свог оца 2016. и 2020.године. На националној конвенцији републиканаца 2024. предводио је представљање Џеј Ди Венса који је промовисан за кандидата за потпредседника САД у случају победе Доналда Трампа.

Сербиан тајмс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *