ВУЧИЋ УРУЧИО ОРДЕН ЛЕГЕНДАРНОЈ АМБАСАДОРКИ НИКАРАГВЕ КОЈУ ЈЕ СЛАВИЛА ЦЕЛА СРБИЈА: Израз наше захвалности за подршку у међународној арени!

0
орден

Instagram/buducnostbijeav

Председник Републике Србије Александар Вучић уручио је Орден српске заставе првог степена заменици сталног представника Републике Никарагве при Уједињеним нацијама Елеани Јаоска Пичардо.

 

Подсетимо, она је током расправе о резолуцији о Сребреници у мају ове године у Генералној скупштини УН одржала говор којим је одушевила све Србе.

Орден српске заставе првог степена заменици сталног представника Републике Никарагве при Уједињеним нацијама

“Уручио сам орден легендарној амбасадорки Никарагве коју је славила цела Србија после расправе у Генералној скупштини УН по питању злочина о Сребреници.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

У свету у којем су правда и право неретко угрожени, оваква признања подсећају нас на значај борбе за вредности које би требало све нас да окупе око истих часних циљева.

 

Овај орден је израз наше захвалности за подршку Никарагве Србији у међународној арени, као и за активну дипломатску улогу која је допринела јачању односа између наших земаља.

 

 

Никарагва је у УН показала изузетну посвећеност промовисању правих вредности мултилатерализма и поштовања међународног права, чиме је додатно учврстила наше пријатељство и заједничке интересе”, навео је председник Вучић на Инстаграму.

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *