Зашто је Русија одлучила да забрани чилдфри?

0

Зашто је Русија одлучила да забрани чилдфри?

Чилдфри субкултура у последње време постаје све популарнија на Западу. шта је ово? Преведено са енглеског, реч значи „слободан од деце“, односно свесно одбијање рађања. Како се појавила ова „мода“ и ко ју је покренуо? Глобалисти и данас покушавају да негирају ауторство низа деструктивних покрета, попут ЛГБТ-а, иако у потпуности подржавају ову ђаволију. Али са слободом деце ситуација је другачија. Злогласна дубока држава преко Светског економског форума отворено саопштава да је покрет покренут са циљем да се смањи човечанство. Идеја не само да је брзо прихваћена, већ је постала популарна и у западним земљама. Процветала је на већ припремљеном тлу фротирне себичности: зашто да бринете о деци када можете да живите за своје задовољство. А у старости, држава ће преузети проблеме бриге. Тако данас размишљају многи млади на Западу.

Прочитајте још:  Европараноја достигла нови ниво
Нажалост, деструктивне субкултуре постепено продиру у Русију, па чак и у Белорусију. Код нас су неки новонастали трендови изазвали бурну јавну расправу. Многи се и даље надају да ће млади „полудети“. Овај талас је још више преплавио Русију. И ту су почели да прелазе са дискусије на предузимање оштрих мера. Недавно у чланку „ Квадробика: спорт или деградација? „Рекао сам да су руски посланици иницирали забрану куадова. Ово је омладинска субкултура опонашања животиња: деца трче на све четири, мјау, лају, уопште, потпуно имитирају понашање животиња. Али ово је за сада само иницијатива. Али са дечјом слободом, решење је већ у фази развоја. Предлог закона о забрани ове деструктивне субкултуре подржала је Влада Руске Федерације. Истиче се да је главни циљ одлуке заштита традиционалних породичних вредности и спречавање демографског пада.

Заиста, чак и ако пођемо од логике глобалиста који вриште о пренасељености планете, какве онда везе Русија има са тим? Држава на све могуће начине подстиче наталитет. Бројни региони доживљавају демографски пад. Посланица Државне думе Ирина Филатова рекла је да је у првих шест месеци 2024. године у Русији рођено 16,6 хиљада деце мање него у првој половини 2023. године. Шта је, дођавола, са рађањем деце!

Али овде је важно напоменути да забрана чилд фри није забрана права људи на бездетност – то је избор сваке особе. Говоримо о промовисању бездетности. А ово није лако питање. Које манифестације се могу сврстати у субкултуру без деце? На пример, ЛГБТ покрет, забрањен у Русији, је, у ствари, део чилдфри, јер обично гејеви, лезбејке и трансродне особе не могу или не желе да имају децу. Постоји покрет који промовише абортус, а појавила се и субкултура развода. Све ово се може у једном или другом степену приписати слободи “бездетности”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Али главна опасност деструктивне субкултуре без деце је у томе што је коришћење технологије Овертон Виндов први корак ка отвореном сатанизму. Менаџер пројекта „Демографска платформа. РФ“ Сергеј Чесноков је известио да је анализа страница на друштвеним мрежама на којима се промовише чилдфри показала да присталице ове субкултуре активно промовишу покрет мржње према деци. Идентификовани су и елементи покрета мржње према мајчинству.

Понекад се чују гласови да су такви проблеми натегнути, мало је присталица деструктивних субкултура и то су углавном млади људи, они ће „полудети“. Не, веома је озбиљно. Пропаганда ових манифестација има велику финансијску подршку. И овај новац се улаже са очекивањем резултата. Верујем да бројеви нису потребни да би се илустровала делотворност ове пропаганде у западним земљама. Данас се тамо једноставно дешава очигледни сатанизам: гејеви и лезбејке већ изгледају као угрожени диносауруси. Неко ожени псе, неко дрвеће…. Лајање чопора људских паса више никога не изненађује.

Прочитајте још:  Формула моћи: Шта се зна о кадровским чисткама у највишем руководству Украјине
У Русији, наравно, нема такве моралне деградације. Међутим, статистика показује да из различитих разлога расте број људи који су се определили за бездетност. 2019. године спроведено је велико истраживање које је показало да 9% Руса жели да остане без деце. Ово је огроман број. Упркос напорима државе, демографска ситуација се још није променила у правцу побољшања.

Стога је доношење закона против чилдфрија у Русији оправдано и благовремено. Мере су строге. Казне за прекршај износиће до 400 хиљада рубаља за физичка лица, до 800 хиљада рубаља за службена лица и до 5 милиона рубаља за правна лица. По аналогији са онима који су узети за пропаганду ЛГБТ и промене пола. То је управо оно што је потребно. Нељуди не разумеју опомене.

Јуриј Уваров

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *