САЗНАЈЕМО: Хрватски пипци међу пољопривредницима-опозиционарима настављају да се шире

0

Након што смо претходних дана разоткрили да је један од главних организатора недавног помпезно најављиваног заједничког протеста дела удружења пољопривредника и „ПроГласа“ у Новом Саду, који је доживео потпуни фијаско, Владимир Вишић из Старе Пазове, који се налази у веома интензивним и крајње сумњивим везама са хрватским фактором, новија сазнања показују да су хрватски пипци у наводним протестима пољопривредника, који се одржавају у актуелном или су најављени за предстојећи период, далеко разгранатији.

Тако је, са циљем што је могуће шире дестабилизације друштвено-политичких прилика у нашој земљи, која би свој врхунац требало да има у својеврсном Беомајдану, односно насилној промени легитимно изабраних власти по моделу трагичних догађаја у Украјини са краја 2013. и почетка 2014. године, као нови „фаворит“ хрватске стране међу овдашњим пољопривредницима одабран Дамир Перчић, члан Управног одбора „Удружења пољопривредника Суботице“.

Перчић међу малобројним пољопривредницима који, под изговором борбе за побољшање свог статуса, настоје да у спрези са опозиционим субјектима и њиховим страним менторима створе услове за реализацију Беомајдана, важи за једног од најрадикалнијих и најекстремнијих.

До које мере иде његов екстремизам у поступању према захтевима хрватских обавештајних и политичких структура говори и то да пред својим најближим сарадницима коментарише да је посебно значајно то што је међу пољопривредницима који протестују највише Хрвата, при чему од њих захтева да такве његове оцене не преносе широј јавности.

Било како било, извесно је само то да ће, баш као и у случају Вишића приликом недавног протеста дела пољопривредних удружења и опозиције у Новом Саду, и са играњем на карту Перчића хрватски фактор претрпети потпуни дебакл.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  САД на ивици грађанског рата - полицајци клекли пред демонстрантима (Видео)

Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *