ИСЛАМИСТИЧКА СЛОБОДНА БОСНА У НОВОМ АНТИСРПСКОМ ТРАНСУ: Славље у Подгорици повод за нове нападе на Србе!

0
босна

Слободна Босна, која већ годинама спроводи анти-српску реторику, поново је у центру пажње због својих напада на српски народ. Овог пута, повод је резултат локалних избора у Подгорици, где је Демократска партија социјалиста Мила Ђукановића забележила појединачно најбољи резултат.

Међутим, оно што је привукло пажњу није само резултат, већ и непримерно славље током ког је Ђукановић певао стихове: „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије.“

Овај провокативни потез изазвао је праву екстазу у редакцији исламистичке Слободне Босне, која је одмах похрлила да овај догађај искористи за нове антисрпске нападе. Уместо да се фокусирају на политичке резултате, уредници овог портала, познати по својој србофобичној оријентацији, искористили су ситуацију да још једном распале мржњу према Србима и Србији.

Није ово први пут да Слободна Босна користи сваку прилику за ширење антисрпске реторике. Медијски напади ове врсте одавно су постали део стратегије у региону, а исламистички оријентисана уредничка политика овог портала изнова и изнова показује да је њихов главни циљ да поткопају српску позицију у региону.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *