Продужен истражни притвор Катнићу и Лазовићу

0

Продужен истражни притвор Катнићу и Лазовићу.

Прочитајте још:  ОВА БИЉКА МОЖЕ ДОНЕТИ ЗАРАДУ И ДО 15.000 ЕВРА ПО ХЕКТАРУ: За њу постоји сигурно инотржиште, а држава даје и субвенције
Виши суд у Подгорици продужио је истражни притвор бившем главном специјалном тужиоцу Миливоју Катнићу и некадашњем официру полиције Зорану Лазовићу.

Како је појашњено у одлуци суда Катнићу се притвор продужава због опасности од бекства и опасности од понављања кривичног дела, док се Лазовић задржава у притвор због опасности од бекства и нарочито тешког кривичног дела, пише ДАН.

Прочитајте још:  Живе у Београду, користе буџет Србије а Дритан им додељује захвалнице као "представницима црногорске дијаспоре"
Виши суд донео је одлуку након предлога СДТ да им се продужи притвор.

Катнић и Лазовић су ухапшени 14. априла, по налогу Специјалног државног тужилаштва. Притвор им је том приликом одређен због „опасности од бекства и могућег утицаја на сведоке“. Тужилаштво их сумњичи за учешће и стварање криминалне организације и злоупотребу службеног положаја. Тужилаштво терети Лазовића да је формирао криминалну организацију, чији су чланови, осим Катнића, постали и специјални тужилац Саша Чађеновић и син Лазовића, агент Агенције за националну безбедност (АНБ) Петар Лазовић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *