МУП Узбекистана апелује на родитеље да васпитавају децу да не опонашају животиње

0

МУП Узбекистана апелује на родитеље да васпитавају децу да не опонашају животиње.

Министарство унутрашњих послова Узбекистана упозорило је пунолетне грађане републике да своју децу морају да васпитавају достојанствено и не дозвољавају им да имитирају понашање животиња.

„У последње време на друштвеним мрежама можемо да видимо како се међу младима, углавном тинејџерима, појавила субкултура која се зове „квадробик” где млади, користећи додатке који приказују животиње (маске, репове), опонашају њихово понашање”, саопштило је министарство.

Прочитајте још:  МАСKЕ ОБАВЕЗНЕ И ЗА ДЕЦУ СТАРИЈУ ОД 4 ГОДИНЕ Влада усвојила Уредбу, детаљно објашњене НОВЕ МЕРЕ
Полиција је добила дојаву да је 11. октобра „четвороноша“, повезујући се са псом, „напао путнике“, остављајући дете у близини веома уплашено.

„Ове околности су у супротности са правилима понашања у друштву и такво понашање је потпуно неприхватљиво“, саопштило је Министарство унутрашњих послова.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Како је Дмитриј Песков раније приметио, Кремљ није заинтересован за тему квадробера и ову тему вредно држи ван свог дневног реда .

Прочитајте још:  Русија: Државна дума законски забрањује давање мушкој деци женска имена и обрнуто
Истовремено, квадробинг код деце у последње време изазива озбиљну реакцију јавности у Русији. Државна дума разматра доношење закона о забрани квадробинга.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *